Kmeric ben hamile olduğumu öğrenmem ile kürtajı bir oldum diyebilirim… Kızımdan önce bir gün içtik balkonda komşularımızla. Onlarında 2 kızları var. Komşumuz olan abi alşah sizede yarın nasip etsin bir kız evlat falan dedi. Bende gülerek abi yarın çok erken olmaz dedim güldük ertesi gün bir kaç gündür kötü olduğum için hastaneye gittik. Eşimi kısır sandığımız için gebelik riskim yok eşim kısır bir mucize olmadıysa dedim doktora gülüp olsun test yapalım dedi. Beta hCG 11.23 iken öğrendim. Doktor imkansız hissetmen dedi. Ama ağrım hep vardı. Bir gün önce içtiğimiz içinde pişmandım. 2 hafta devam etti ağrılar, ama gittikçe arttı. Beta hCG arttı durdu. Ama ben 2 günde bir hastanedeydim. Öyle kötüydüm ki yürürken dizlerim falan titriyordu. Sonra 2 hafta sonunda otururken geçici sahiplendiğimiz köpeğimiz benim bacak aramı koklamaya ve yalamaya çalıştı bende ştt pişt diyip kalktım ayağa ne istiyorsun gibisinden. Eşim kalk hastaneye gidelim dedi. Arkama kan bulaşmış. Cuma akşamıydı doktor şimdi işlem yapmayalım, pazartesi gel aç karnına diyip bir kağıt verdi imzalı kaşeli. Beta hCG en son 168 ölçülmüştü ama 132 ye düşmüş. Düşük başlamış dedi ilk hamilelikte normal falan dedi. Ama ben kötüydüm. Düşük başladıktan sonra ağrım kötüleşti iyice. Cumartesi akşam en son gözümü açamaz hale geldim bayılıcak gibiyim kalkamıyorum yataktan öyleki köpeğe en son eşim işe giderken yem su vermiş ben daha kalkmamışım kıvranıyorum. Eşimi aradım dedim gel beni götür ben dayanamıyorum. En yakın hastaneye gittik. Doktor düşük devam ediyor falan diyip son bi kontrol yapıcam dedi sakinim o ana kadar ama bişiler yerleştirdi içime. Dedim noluyo inceliyorum bir saniye dedi. O an bir acı hissettim. Uyutmadan uyuşturmadan hatta yasal olarak benden izin dahi almadan kazımaya başlamış. Çıldırdım. Bağırıyorum. Bu arada gece gittiğimiz için pazar sayılırdı, o gün babalar günüydü. 🥲 doktor kızıp bağırma devam etmem dedi. Kaç kez yalvardım uyuyun uyuşturun diye acil burası bişi yapamam dedi. Eşimi alın yanıma dedim (ki iyiki almamışlar orda sağlıkçıya şiddet olurdu) olmaz buraya giremez dedi. Bu arada benim sesim açılın 2.kapısına kadar gidiyormuş. 2 kapılı giriş ilkine yakınlar girebiliyor ama o dönem korona vardı ve 2.kapıdan yakınlar giremiyordu. Ve ben 3.bir kapının arkasındayım. Sesim dışarı kadar gidince eşim çıldırmış girmek istemiş en dışarı çıkarmışlar diğer hasta yakınları sakinleştirmeye falan çalışmış. Neyse bitmek üzereyken tamam kalanı ilaçla düşürelim sen susmayacaksın dedi. Kaldım öyle tamam dedim. Ama aşırı sakinim niye bilmiyorum. Sonra tuttu parçayı gösterip bak bunu düşürdün dedi. Ben kaldım bişi diyemedim kalkabilirsin diyip gittiler perdenin arkasına hazırlandım hemşireye eşini çağırın dedi eşim geldi onu görünce sinir krizi geçirdim, doktor sakinleşip gelsin dedi. Yürüyemiyorum resmen sürünüyorum noldu dedi anlattım çok sinirlendi ama sakın kaldı benim için. Sonra bir daha o hastanenin kapısından geçmedik. Bu olayın üstüne Ekim’de hamile kalmışım ama ben kasım ortasında öğrendim. Oy canım kızım bir yaşına girecek şimdi… 🌸