esraEb dexter iki gündür güçsüz tekmeler atıyordu zaten. Bu gece sağ olsun mekanın sahibi geri geldi dedi 😄şu an yukarı çıktı sanırım şimdi de mide yanmam başladı vajinada tekme olayı bitti şu anlık. İnşallah tekrarlanmaz 🙏
2019-ikra esraEb bende aynıyım midem fena yukarıya çıkınca öyle mi oluyormuş 2. Ye hamileyim daha çözemedim makat gelim ters geliş olunca nasıl tepki vereceğini 🙂
esraEb 2019-ikra benim de ilk gebeliğim ordan burdan öğreniyorum işte. Makat gelişi ben de yeni duydum. Bebeğim normalde aşağıda duruyor zaten mide yanmam bundan dolayı olmuyor. Yukarı çıkınca anlıyorum midem taş gibi oluyor hemen yanmaya başlıyor
Masalada esraEb He valla devam ediyor 26 haftalıkken öyle oluyordum işte 36 hafta olduk 😂bebiş makat geliş bide benim ayaklarını vuruyor sanırım bezen ayağa kalkmaya korkuyordum sanki ayakları çıkacak heran diye 🥴😂 ama siz gene sorun doktora isterseniz
esraEb Merve1616 benim geçen hafta olmuştu ama azıcıktı. Hemen geçti bu seferki çok güçlü ve uzun sürdü. Sağlıkla şu doğumları yapsak. Stresten çöktüm resmen 😥
Minis122 esraEb makat gelis ise o yzden oranizda hissediyorsunuzdue bende 28 de falan hissediyordun makat gelidi 30 da bas asagi donmustu suan hep. Yukarda hissediyorum tekmeleri. Arada bi nadiren yumruklar alt kisimda
esraEb Minis122 cuma günü girmiştim baş geliş demişti ama değişti mi ne oldu bilmiyorum. Şu an düzeldi normal hareket ediyor
Papatyaaa__ esraEb bende 31haftada gitmiştim başı sağda dedi doktor şuan 33haftayım ben bile anlayamıyorum artık nasıl pozisyonda şuam heryerimden tekme yiyorum bazen kalkamıyorum yataktan karnımın altı taş gibi oluyor😑neden öyle bilmiyorum
Minis122 esraEb o zaman yumruk falan atiyordur canm bazen bende hissediyorum alt kisimda. Vuruslar ama asiri can yakicak kadar degil. Tuvaletim gekiyor hissi oluyor ama tekmeleri siddeti yirtarcasina bastirmalari mide kismin tarafinda
esraEb Minis122 çok şükür şu an düzeldim. İlk yazdığımda öyle olmuştu. Dün akşam otururken tekmeleri çok derinlerden geliyordu zaten. Karnım yumuşamıştı ve yerini bulamıyorum. Gece uyku anında canımı yaktı sonra düzeldi şükür 🙏
gizcansen gizcansen bebeğin duruşu için yazmıştım onu, ama vajinaya vurma meselesi bende de arada oluyor
esraEb Masalada aynen benimde öyle. Uykudan uyandırdı resmen çok korktum. İdrarımı yaparken çocuk çıkacak sandım ona bile korktum. Neyseki şu an düzeldi tekmeleri yine karnımda hissediyorum. İnşallah bidaha olmaz ya. Çok korktum sahiden de
Yasemin-2424 Bende 30 haftalığım ayni hıssedıyorum doktora en son gıttıgımde bebegım ters duruyormuş ayakları aşağıda ondan dedi hatta dönmesi zor zorunlu sezeryan gözüküyor dedi
esraEb Yasemin-2424 benim sürekli dönüyor eğer o vurmanın sebebi ters duruş ise. Cuma günü gitmiştim kontrole baş geliş dedi dokotr.