Ebruyldz356 Merhaba güzel anneler rahim yetmezliği olan var mı? Aranızda acaba böyle sorunla karşılaşan fikir olur belki 🌸
Yazmelegi_ Ebruyldz356 serklaj olmadım ama 21.haftada 23mm e düştü ve yatarak geçiriyorum yeni yeni ayaklanıyorm suan 33 te
Umut65 Ebruyldz356 canim bende 3 kayiptan sonra serklaj oldum bir oglum oldu 2.5 yaşında yine hamileyim 13 haftalikken serklaj oldum 38 de dikislerim alındı şimdi doğumu bekliyorum 39+6 olduk ama bebesi bu sefer gelmek istemiyorum dikkat ederseniz hiç bir sıkıntı olmaz ben son güne kadarda bebegin hareketlerini hep rahimde hissediyordum dikişler simdi açılacak diyordum ama çok sukur Rabbım bu haftalara kadar getirdi
Fattuma Ebruyldz356 benimde 17.haftada 20.mm çıkmıştı,,20.haftada ancak serklaj oldum,38.haftada dikislerim alindk,,simdi 7 aylık bebisle ordan oraya kosturuyorum🤣🤣serklajdan sonra bir iki hafta yattim,sonra normal hayatima döndüm
efem1 Ebruyldz356 benim 25. Haftada acil serklaj oldum şuanda 34 haftalık şükürler olsun erken serklajsa daha şanslıniz ben son anda olduğu icin hep yattım bugünümuze hamd olsun sağlıkla alin inşallah bebisinizi 🌸
Ebruyldz356 Yazmelegi_ MaşAllah kontrollerde mi anlaşıldı çoğu bitmiş iğne tedavisi görüyor musunuz yinede dikkat edin sağlıkla gelsin inşaAllah ♥️ Bende 22 haftamda olmak zorunda kaldım 10 ml kadar düşmüştü bugünde hareketlerini baya aşağıda hissediyorum normal mi 🤔
Yazmelegi_ Ebruyldz356 karın ağrısı ve savcıyla gittim baktılar düşmüş 23 e progestan ve protulon igne kullandım şuan mesela azıcık kalksam fazla gezsem kontrole gittiğimde geri 33 ten aşağı düşmüş oluyor o yüzden dişimi sıkıyorum, bebek dönüyordur illaki hareketlerini Her yerde hissedebilirsiniz bana göre normaldir sancı ağrı yoksa
Devaamine İlk kızımı rahim kisaligindan 27 haftalıkken doğum yaptım şimdi 16 haftalık hamileyim geçen hafta serklaj oldum çok şükür çok güzel geçti operasyon bundan sonraki süreç evde istirahat mecburen 🥹
Beklenenim11 Devaamine serklajdan önce dikkat ettinizmi bende gfransadayım serklajdan önce 1-2 haftalıgına türkiyeye gidip gelmek istiyorum 12. Haftada dönmeyi planlıyorum
Sara-2007 Umut65 merhaba peki nasil oldy?hep uzandinizmi?doktora gidib geldiyinizde sikinti olmazmı?yemek tuvalet falan nasil Ben yemek yapiyorum,bazen bulasik korka korkada olsamecburen ama risk dimi?
Devaamine Beklenenim11 bir hafta kala progestan iğneye başlattı doktorum birde antibiyotik kullandım enfeksiyon olmamak için hala daha iğne kullanıyorum doğuma kadar kullanicaksin dedi doktorum
Umut65 Ssevilayyy tabi her progestan fitil kullanıyordum elim dikislerime bile degiyordu hissediyor dum
Canankara1992 Kızlar ilk gebelik 16 haftadayım 2.77 çıktı doktor progesteron başladı tedbir amaçlı korkuyorum inşallah serklaja gerek kalmaz napabilirim başka
Yoncaburak Canankara1992 benımde 30 mm geldı prostesgan ve magnezyum kullanıyorum kesınlıkle istirahat çok işe yarıyor yatın hep bol bol 10 gün hıc kalkmadan yattım ilaçları içtim yemek ve tuvalet sadece kontrolde 4.1 geldi Eger ayaklanır gezersem diğer kontrolümde yine kısalmıs oluyor suan 34 . Haftamdayım biraz daha dişimi sıkmAya çalışıyorum. 🫠🫠
Elizo Ebruyldz356 18 haftalıkken serklaj oldum 24. Haftaya kadar hastanede yattım ve doğum gerceklestı 1 ay yasadi Bebegim, sonrakı kızımı ve şimdiki bebegım de önlem amaçlı serklaj oldum 13. Haftada kızım 39 haftada doğdu şuan 38. Haftadayım oğluma , ve hiç dınlenmedim küçük kızım var çünkü dua ve erken serklaj hayat kurtarır
Umut65 Kubraadana3501 ilkinde 37 haftaya kadar yattım tuvalet harici kalkmadım ikinci serklajda oğlum 2 yasinda olduğu için hiç yatamadım ev işi yapmıyordum kaynanam sagolsun her işimi yapıyordu bende yemek ve yatak odamı topluyorum Bi sıkıntı olmadi
Beklenenim11 Devaamine serklajdan önce kalkıyomuydunuz 12. Haftaya kadar normal devammı ettiniz yoksa yattınızmı
Devaamine Beklenenim11 serklaj dan önce hep ayaktayım her işi yapiyordum ama şuan araba bile sürdürmuyor doktorum evde istirahat halindeyim zaten belimden uyusturduklari için şuan baya belimde ağrı oluyor egilemiyorum bile
Ebruyldz356 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah İlk gebeliğim rahmimde perde var bide şimdi bu rahim yetmezliği çıktı neyse ki bunada şükür diyorum herşeye katlanabilirim bi belirti verdi en azından kanama flan olmasaydı anlamadan erken doğum olucaktı belki herşey nasip yarın olsun istiyorum hemen bakalım ne durumda kaç ml Tekirdağ araştırmada olmak zorunda kaldım özel doktorum cesaret edememişti doktor çok önemli yemek ilaç içip yatıyorum hareketleri baya aşağıda hissediyorum çok garip bir his 😊