33NAZ ya şimdi bana cephe alacaksın ama. sen gerçekten önünü arkasını düşünmeden konuşuyorsun bir kaç kez denk geldim ama yapma böyle kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana benden bir tavsiye olsun.
Babam rahmetli olmadan önce kulağıma kocaman bir küpe taktı.
Bu dünyada kınadığını kötülediğini asla yapmam dediğini bana uymaz işime gelmez dediğini çekmeden başına gelmeden bu dünyadan hiç kimse göçmeyecek kızım bunu unutma derdi. 2 senedir bunu bilerek yaşarım ve asla büyük konuşmamak lazım mış. Ben 24 yaşındayım ve bunu acı acı tecrübe ettim hep temkinli davranırım
İnsanların bazı mecburiyetleri oluyor senin yaşadığın standart koşullar herkeste olmayabiliyor ne bileyim sen koddum mu oturturum bana bağırmaz dersin ama başka bir bayan daha sakin mazbut bir tiptir ailesinden destek alacak durumda değildir korkuları vardır ne bileyim vs vs.
Sana bunları kötü bir amaçla yazmıyorum sadece biraz daha hassas konuşmalısın bence sen olaylara direk bodoslama giriyorsun ve kırıcı oluyor.
İnsanları aşağılamak mı dersin kırmak mı dersin sana kalmış.
Ama baya baya hakaret oluyor bu söylediklerin çünkü sözlü şiddetlerine bir kaç kere denk geldim.
Beni lütfen yanlış anlama.
Anlayacak olursanda bundan bir olumlama çıkartırsın inşallah.
Unutma ki senin koşulların ile insanların ki bir değil.
Sevgi ile kal ☘️