Bet1 yinehamile inşallah 37 de gün veriyorlar diye biliyorum ben 36+4 de bayramdan önce gidicem tam riskli de bir gebeliğim var acaba o zaman gün verirler mi 9 günlük bir tatil olacak ya
yinehamile Bet1 bende perinatoloji takipliydim, ama ne zaman gün verirler hiç bilmiyorum canım, çünkü benim doğumum 41+1′de oldu normal başlayıp bir anda sezaryene döndü
1asel-duru İlkini devlette oldum çok çok memnun kaldım hiç bir aksilik yasamadim eksiklik de yoktu oda tek kişilikti başka kimse yoktu ikinciyi de devlette olacağım devletle özel arasında fark olur mu bilmiyorum prosedür ve işlemler aynıdır herhalde
hulya1406 Mesuthan bende ilk kızımı Ankara Bilkent şehir hastanesinde spinal sezeryanla doğurdum.Şimdi yine gebeyim oraya gidiyorum 39.haftada doğuma alacağını söyledi doktorum.Çok memnun kaldım yine oraya gidiyorum.
Crescent96 Mesuthan ilk doğumum öZelde olmuştu 2.yi 1 ay önce İstanbul da sarıyer çayırbaşı hamidiye etfal de oldun çok memnun kaldım
Mesuthan Crescent96 sezeryan icin gun veren doktorunuz mu girdi acaba yoksa o gün kim denk geldi ise mi ? ☺️
Mesuthan GulerSanverdi1 Crescent96 canım peki doğumdan sonra kum torbası koydular mi karnına ya da bastırdılar mi ??
Mesuthan nevzatbaskomser galiba gun veriyorlar ama yine girişi acilden yapıyorsun sanırım , Bende doğum yaptığım da yazarım insallh
hulya1406 Mustafaalpereninannesi sanırım yapmıyorlar farklı bir durum olmadıkça.Benim 2.bebeğim doğacak ilki de mecburi sezeryan oldu bebek iri,omuzlar geniş takılabilir dedi doktorum ondan dolayı.
birnilmeselesi Aleyna1461 Zonguldak da doğumum olucak ilk gebeliğim kadın doğum hastanesi normal için bile epidural takılıyor tatlım
GulerSanverdi1 Mesuthan ben devlette oldum canım önce sonta taktılar sonra ameliyathanede iğneyi yaptılar
Mesuthan GulerSanverdi1 anladım cok teşekkür ederim , cok ağrılı bir işlem degil aslında diğerinde de takmışlardı ama insan bir ürperiyor yine 😂😂
Mesuthan GulerSanverdi1 o yüzden anlamamış oldun bende spinal olacağım insallah ,sağlıcakla kucağımıza alırız tim Hamisler insalalh ☺️