Zeynepozcan karanmom hangileri organik? İlaçsız, katıksız? Eğer doğal ve organik bulabiliyorsanız tüketin tabi ki ❤️
Melike_2403 Zeynepozcan bence katkıları olmaları ilaç kimyasal kullanmaktan daha iyidir herkesin kendi görüşü tabiki
Mavisim3457 Melike_2403 Bu hocanın bir videosu daha var Buda bilgilendirici izlemek istersen. Ordada ay ay bölmüş beslenme önerileri diye
Zeynepozcan Melike_2403 bi tarafta içinde ne olduğu bilinmeyen ilaçlı katıklı ürün, bi tarafta içinde ne olduğu bilinen, hangi vitaminleri bulundurduğu bilinen ürün ve yasal olarak tüm gebelere önerilen ürün. Yine de siz bilirsiniz tabii karar sizin 🥰❤️
Prensesannesi14 Melike_2403 ben gebelikten önce kullanmadım şart mı ki acaba ( sanmam ) Ben hamile kaldıktan sonra doktor yazdı ilk 12 haftaya kadar şart kullanım bebek için gelişimi beyni için çok iyiymiş bende kullandım ilk 12 haftaya kadar sonra bıraktım zaten doktorum birakabilirsin artık içme dedi
Havvaca Melike_2403 ben hamileliği 4+2 de öğrendim 4+4 de keseyi gördüm o gün başladım içmeye. 12 haftada bıraktım toplamda 8 hafta içmiş oldum. Diafol mavi kutu kullandım.