Hopeful_mother Sibelsibos ben kendi adıma her zaman dualarımla destekteyim, özellikle bebek için çabalayan anneler için. Rabbim geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur. Yaşamayana konuşmak kolay elbet ama sende yüreğini ferah tut. Bebiş geleceği zamanı iyi biliyordur 😍
Sibelsibos sacmalamakizim sorma kuzum. 3 tane böyle çıktı sonra kan verdim 0.2 0.3 sonuçlar çıktı başka test yapıyorum direk tek çizgi onlar bugünde sadece bu marka vardı 😀🤷
sacmalamakizim Sibelsibos Yarın başka marka deneyin o zaman erken gebelik testlerine güvenemiyorum nedense.
Sibelsibos Hopeful_mother valla bitanem hiç te tecrübe değil öyle değiştiği gebelikler hamile kalma belirti tahlil herşey değişti yani kimse biliyorum diyemez bende diyemem çok değişik suzamanda gebelik veya hamile kalmak burda sorup tecrübe etmeye çalışıyorum 😀😀her şey olabilir onu ögrendim ve asla kesin kanusmamayi ögrendim 😍😍😘🙏
Sibelsibos Hopeful_mother ya çok tskler çok naziksin aynen bende beklerim canım ne guzel böyle dostluklar arkadaşlıklar 🥰🥰
Hulyaerol Sibelsibos 🥴😂😂 iyi fikirmis bu ay da negatif görseydim sanırım diğer alacağım testlerde bende böyle derdim 😀yada netten toplu alırdım herhalde 🤣 eczaneciler artık tanırdı yani😂
kalorisizpatates Sibelsibos ama bu ay sana çok dua ettik ve sende umutluydun belki yalancı pozitif değildir🥰
Sibelsibos sacmalamakizim bugün eczanaler kapalı kuzum ya artı med dün 2 tane almıştım birini dün birinide biraz önce yaptim okadar ince cizgi cıktıki kamerada görünmedi çekince 🤗🤗🤷