Sibelsibos Birdemet95 kuzum daha emin değilim tetsler yanıltıcıdır biliyorsun kuzum yarın adet bakalım olmazsam inşallah,🤲🤲😘😘
Sibelsibos 1melekannesi3858 inşallah bebeğim valla bende heyecanlıyım bı sabah ta cikarsa dünyalar benim olur 🙏🙏🙏😘😘
Sibelsibos Asli1453 oooo insanın aklına gelmez valla ne güzel bu geç döllenme de çok yoğun yaşanıyor bayagidir dimi 😀Allah analı babalı saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘
Sibelsibos Hopeful_mother ya aynı gün 3 test yaptım bunla hepsinde de silik çizgi sonra kan da 0.2 çıktı onun için belki bitanem hani yalancı çoban misali bu testler benim için 😀🤗🤗
Hopeful_mother Sibelsibos tabiki tecrüben gözardı edilemez ama içinde bir yerde hep umut olsun, Rabbimde en hayırlı zamanda kucağını yavrunla doldursun inşallah 💕
Sibelsibos Pamuk vallahi mi kız bende niye böyle valal ben bı asıl idaririme baktirayim bir şeyim fazla ama HCG bin fazla olduğunu düşünmüyorum yarabbim nezaman yapsam bende böyle çıkıyor ya kanda 0.2 0.3 çıktı 20 gün önce 🤷🤷
Sibelsibos Hulyaerol oy kurban olsun lar senin arkandan bir şey diyenler zor dayaniyorum içim içimi yiyor ama 1 tane var yarın pazar eşim işte olcak alamam diye bekliyorum yarın pazar değil pazatesi olsaydı bu kalan testin anasını ağlatırım yoksa bitanem bana koca eczaneyi ver 12 saate bütün testleri bitiririm 🤣🤣😘😘😘
Hulyaerol Sibelsibos 😂aynı ben ilçede eczane bırakmadım hepsinden almıştım bu ay alirken utana utana aldım acaba beni geçen aydan hatırlarlar mi ki diye neyse ki bişi demediler 😂yada içlerinden dediler o değil de eczacılar kim bilir neler diyorlardr bı eczaneden 3 kere falan aldım 🥴😀😀😀
Sibelsibos Hulyaerol kız deli diyorlardı ay ben birinde komşuma yok bririnde kız kardeşime diye diye akraba bırakmadım kiz kardeşim falanda yok komsumda 🤣🤣 artk baktım sülale bitti bide artk yeter aptal yerine koyma der gibi baktılar bıraktım amannn dedim 🤣🤣🤣
sacmalamakizim Sibelsibos Ben gebeliğimi bu testle ve böyle çizgiyle öğrendim. Negatif mi çıktı sizde 😏
Sibelsibos sacmalamakizim sorma kuzum. 3 tane böyle çıktı sonra kan verdim 0.2 0.3 sonuçlar çıktı başka test yapıyorum direk tek çizgi onlar bugünde sadece bu marka vardı 😀🤷
Sibelsibos Hopeful_mother çok tşkler çok şükür en kötüsünde bile umudumu tutmayı basarabiliyorum ama ben de insanım bir gün kapilabilirjm ozman da burda sizlerden destek bekliycem ve en güzeli bu desteğimi gorebilecegimi biliyorum 🙏🙏🙏😘
Sibelsibos Hopeful_mother valla bitanem hiç te tecrübe değil öyle değiştiği gebelikler hamile kalma belirti tahlil herşey değişti yani kimse biliyorum diyemez bende diyemem çok değişik suzamanda gebelik veya hamile kalmak burda sorup tecrübe etmeye çalışıyorum 😀😀her şey olabilir onu ögrendim ve asla kesin kanusmamayi ögrendim 😍😍😘🙏
Hopeful_mother Sibelsibos ben kendi adıma her zaman dualarımla destekteyim, özellikle bebek için çabalayan anneler için. Rabbim geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur. Yaşamayana konuşmak kolay elbet ama sende yüreğini ferah tut. Bebiş geleceği zamanı iyi biliyordur 😍
Hulyaerol Sibelsibos 🥴😂😂 iyi fikirmis bu ay da negatif görseydim sanırım diğer alacağım testlerde bende böyle derdim 😀yada netten toplu alırdım herhalde 🤣 eczaneciler artık tanırdı yani😂