Sibelsibos kalorisizpatates IKRAM_01 cahilelafanlatamazsinyorulmaa nesli5154 Hulyaerol AyselCvk Meli-sa benaslindayohum Umut5135 Bilgekpn Elif_p Nurak78 Zeyna27 Umut5135 Sibel_gedik Esssssnnuurrr Zeyna27 Nurak78 bu kadar sevildiğimi bilmiyordum bu beni çok sevindirdi çok tşk ederim size gerçekten çok mutlu oldum valla düşük hani anlatilanlardan biliyorum ama yaşamamıştım bukadar çok korktuğunu bukadar çok canım yandığını bı kızım öldügunde yaşamıştım bu beni okadar etkilemez dedim ama kendimi kandırdım şuan kaldıramıyorum hala anladım Allah yardımcısı olsun bu duyguyu yaşayanların birdaha yaşatmasın ama şuan onları o kırgınlığı o acıyı o süphe korkuyu anliyorum size ve desteğinize yeniden çok tşk merak edilmek çok güzel bir duyguymus 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
nesli5154 Sibelsibos Ay kuzum çok geçmiş olsun ama üzülme bak normal yollardan da hamile kalabiliyormuşsun bence bu senin için artı bir avantaj mücadeleye devam kuzum bu demek ki arkadan bebiş geliyor az kaldı hiç üzülme canım az kaldı
IKRAM_01 Sibelsibos illaki kan bağı olması gerekmiyor kuzumm. Burada kısa sürede olsa bir arkadaşlık kurduk ve birbirimize dualar ediyoruz. Rabbim gönlündekini versin inşallah ❤️🤲🏻😘
Elif_p Sibelsibos canım çok geçmiş olsun zaten bebek oldugu belliydi her test pozitif vermez cünkü iyi ki Hemen gitmişsin daha kötü olabilridi yine olur üzülme Allah saglık versin
Zeyna27 Sibelsibos çok geçmiş olsun canım elden bişey gelmiyor maalesef ki en azından doğum yapıp kaybetmenin acısı daha başka sende biliyorsun Allah’ım kimseyi evladıyla evlatsızlıkla sınamasın en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıkla sıhhatle dünyaya getirirsin ❤️
Sibelsibos Sibel_gedik hiç bir şey olabiliyor böyle düşük kayıplar dedi biraz zaman geçsin tekrar tahliler yapalım dedi okadar yumurtalıklarda kadar kan toplanmış
Sibel_gedik Sibelsibos ah ah nasıl üzüldüm şimdi , sana dua edeceğim balım rabbim içine ferahlık versin 🤲😢🙏🏼
Sibelsibos Sibel_gedik güzel kalplim benim desteğini hiç esirgemedi benden Allah razı olsun senden 🙏🙏🙏😘😘
sacmalamakizim Sibelsibos Gebelik elde etmeniz güzel bir şey, düşükle sonuçlanması rahimin kendini gebeliğe hazırlaması anlamına geliyor. Sağlıklı değilmiş demek ki, bunda da bir hayır vardır siz hayırlısını dileyin. ❤️😊
Sibelsibos sacmalamakizim evt doktor ve çevremde onunla teselli etti demekki doğal yolla kaç denemeden sonra kalabiliyorsun güzel gelişme dedi doğru ama hani şuan olan sevinmeyi düşünmeyi beceremiyorum toplarım tabiki kendimi ama hiç aklıma gelmezdi bunu yasiyacagim 😥
Esra_Omer_21 Sibelsibos gerçekten mi ćok üzüldüm günün gelmeden öyle duşuk oluyo mu ki 🙁ilk defa duydum böyle biseyi çok çok geçmiş olsun ❤️🩹
Sibelsibos Esra_Omer_21 valla ilk defa yaptım bilmiyorum bilgim var desem yalan olur günüm 2 gün geçmişti sadece
Sibelsibos Esra_Omer_21 geçen adetimi de hatırlarsan burda yazmıştım 9 saat olmuştum bı gariplik baştan vardı zaten sonra HCG aynı gün 0.2 0.3 cikmısti yani garip ti
Esra_Omer_21 Sibelsibos ewt hatirliyorum demekki o zaman dan biseyler varmiş hakkinda hayırlısı boyleymiş en azindan kendiliginden hamile kaldın önümüzdeki aylara bakarsın inşallah dualarım seninle ❤️
Sibelsibos nesli5154 öyle evt onu ögrendim boşuna dememişler her hayırda bir şer her şerde bı hayır vardır diye Allah razı olsun kuzum 🙏🙏
MelodyFairy Sibelsibos çok geçmiş olsun güzelim keske böyle öğrenmeseydin ama sen iyi ol sağlıklı ol o her zaman gelir 🤲🥹dinlen güzelce iyi bak kendine 😞🫶
Sibelsibos MelodyFairy öyle ben negatif gorseymisim keşke dedim şuan hep kanda negatif görürsem çok üzülürüm diyordun keşke öyle olsaydı 🙏🙏😞
Glyszr09 Sibelsibos Benim de 14 yıl olmadı hiç korunmadığımız halde geçen yıl düşük yaptım şimdi 23 haftalık tekrar hamileyim düşük arkası tez kalır derler 💕
MelodyFairy Sibelsibos üzme kendini daha fazla dinlenmeye kafandan atmaya bak 😞o kadar takıyordun olacak mı diye bak oluyormuş demek ki içini ferah tut Rabb’im verir yine hayırla sağlıkla inşallah
IKRAM_01 Sibelsibos Ah kuzum benim çok çok geçmiş olsun sana canım benim yaaa. Herşeyin hayırlısı olsun diyorum. Diyecek çok şey var ama boğazımda düğümleniyor. Sen iyileşte konuşuruz canımsın ❤️🤲🏻😘
Sibelsibos IKRAM_01 çok tşkler can bacım Allah razı olsun toparladım kendimi beterin beteri var çok şükür rabbime 🤲🤲
Sibelsibos MelodyFairy haklısın bitanem toparlarim tabiki yine Rabbime sükür beterin beteri var Allah kimseye vermesin yaşatmasın 🤲🤲🤲