Sibelsibos kalorisizpatates IKRAM_01 cahilelafanlatamazsinyorulmaa nesli5154 Hulyaerol AyselCvk Meli-sa benaslindayohum Umut5135 Bilgekpn Elif_p Nurak78 Zeyna27 Umut5135 Sibel_gedik Esssssnnuurrr Zeyna27 Nurak78 bu kadar sevildiğimi bilmiyordum bu beni çok sevindirdi çok tşk ederim size gerçekten çok mutlu oldum valla düşük hani anlatilanlardan biliyorum ama yaşamamıştım bukadar çok korktuğunu bukadar çok canım yandığını bı kızım öldügunde yaşamıştım bu beni okadar etkilemez dedim ama kendimi kandırdım şuan kaldıramıyorum hala anladım Allah yardımcısı olsun bu duyguyu yaşayanların birdaha yaşatmasın ama şuan onları o kırgınlığı o acıyı o süphe korkuyu anliyorum size ve desteğinize yeniden çok tşk merak edilmek çok güzel bir duyguymus 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
IKRAM_01 Sibelsibos Çok önemli birşey olmasaydı bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdın Rabbim yar ve yardımcın olsun. En kötü düşündüğüm şey tlfonuna birşey oldu diye düşünüyorum inşallah öyledir
cahilelafanlatamazsinyorulmaa IKRAM_01 bende merak ettim sibeli en son sabah yazmıştım inşallah kötü birşey yoktur yeni okudum yorumlarını 😥
Sibelsibos IKRAM_01 dün acile gittim kuzum yoğun bakıma aldılar sağ kasigim mosmor ve şişti sağ belim kırılma noktasına geldi beta 22.6 çıktı ama birden altımdan kan boşaldı 1 saat sonra hastanede ayakta düsük dendi düsuk yapmışım birazdan eve çıkıcaz
IKRAM_01 cahilelafanlatamazsinyorulmaa inşallah canım yaaaa ❤️🤲🏻 akşamdan beri giremiyordum aklim buradaydı ama girdiğimde güzel haberler görürüm diyordum.Ama ne ses var sedaaa 😔😔
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa günaydın canım düsük yapmışım ağrıyla alındım akşam 1 saat sonra ayakta iken kan boşaldı bayılmışım uyandığımda düsuk yaptın dendi
kalorisizpatates Sibelsibos ah sibos hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah acil ameliyata falan alınmadın. Senden uzun süre haber alamadık herkes diken üstünde inşallah iyisindir💚
Sibelsibos kalorisizpatates gece altımdan. Kan boşaldı düsük yapıyorsun dendi şimdi iyiyim birazdan çıkıcaz hastaneden
Esssssnnuurrr Sibelsibos ya ablacım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah şimdi iyi misin biraz daha
Esra_Omer_21 Sibelsibos gerçekten mi ćok üzüldüm günün gelmeden öyle duşuk oluyo mu ki 🙁ilk defa duydum böyle biseyi çok çok geçmiş olsun ❤️🩹
Sibelsibos Esssssnnuurrr meğer hamileymişim 2 haftalık ilk defa düsuk denilen şeyi yaşadım hiç bilmezdim neye uzeleyim bilemedim şuan gerçekten bu sefer basardigimami yoksa elimden hemen kaybettigimemi
MelodyFairy Sibelsibos çok geçmiş olsun güzelim keske böyle öğrenmeseydin ama sen iyi ol sağlıklı ol o her zaman gelir 🤲🥹dinlen güzelce iyi bak kendine 😞🫶
Sibelsibos Esssssnnuurrr evt ama hep silik çıktığı için inanmadım koyulasmasi lazım eğer bebek olsa dedim 😞🤷
Esssssnnuurrr Sibelsibos Abla şöyle diyeyim bende iki düşük yaşadım gerçekten demek rızkı yokmuş ki gitti
Sibel_gedik Sibelsibos çok geçmiş olsun cnm benim . Üzülme inşallah yine olur rabbim yardımcın olsun 🤲🙏🏼
sacmalamakizim Sibelsibos Gebelik elde etmeniz güzel bir şey, düşükle sonuçlanması rahimin kendini gebeliğe hazırlaması anlamına geliyor. Sağlıklı değilmiş demek ki, bunda da bir hayır vardır siz hayırlısını dileyin. ❤️😊
kalorisizpatates Sibelsibos her şey Allahtan evet üzüleceksin ama sonrasında her şey çok güzel olacak çok geçmiş olsun, bununla geçmiş olsun ki sen iyisin burada hep postlarda görüyorum düşükten sonra çok kolay gebe kalanlar var inşallah yakında sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın🌸
Sibelsibos Esssssnnuurrr tşk ederim kuzum ben bı kızımı kaybetmistim 56 gün yaşamıştı doğduktan sonra ne bileyim bu zor gelmez dedim ama kalbim acıyor
Sibelsibos Sibel_gedik bı garip oldum kuzum ya üzülmem dedim hnai görmedim etmedim dedim ama canım çok yanıyor kalbim çok acıyor
Esssssnnuurrr Sibelsibos rabbim yardımsın olsun abla gene de üzülme çok şükür et gerçekten belki de hasta bir bebekti
Sibel_gedik Sibelsibos ya kıyamam sana ben . Biliyorum bende yaşadım 😢 rabbim kalbine ferahlık versin . Neden düşük olmuş peki doktor ne diyor
Sibelsibos Sibel_gedik hiç bir şey olabiliyor böyle düşük kayıplar dedi biraz zaman geçsin tekrar tahliler yapalım dedi okadar yumurtalıklarda kadar kan toplanmış