Busrahmet Kızlar 32 haftalık oldum bütün uyku düzenim bozuldu ne sağa yatabiliyorum ne sola ne yapmam gerek bilmiyorum gözüme uyku girmiyor
Asilinannesi Busrahmet bende maalesef göbek desen küçücük😂ama yatamıyorum ve tadımı kaçıran insanlar var şu forumda😏
Bskrt Busrahmet ben de 30 haftalığım 😪 ağrım herhangi bi rahatsızlğm yok ama sabaha kadar uykum gelmiyor😭😭😭 5 gibi yatıp öğlen 1 de zor kalkıyorm
Busrahmet SeymaYldrmAkpunar 32 oldum bugün işte Demek ki 30 lu haftalar bu şekilde ilerliyor Ağrın falan var mı Sağa yatsam bebek sağdan vuruyor sola yatsam soldan
SeymaYldrmAkpunar Busrahmet Benimki heryerden vuruyo😂 Şuan uyumam imkansız yatınca daha çok hareketlerini hissediyorum🤔 Uzandım oturma odasında yemekteyizi izliyorum 😂
Bussraefe SeymaYldrmAkpunar ay bende mide yanmasından uyuyamıyorum kalktım açtım bir soda içiyorum yemekteyiz karşısında 😂
SeymaYldrmAkpunar Bussraefe Bana soda da fayde etmiyor artık 😫 Bu haftaki erkek yarışmacılar tam bir gıcık😂
Bussraefe SeymaYldrmAkpunar bana şuanlık iyi geliyor. 1 buçuk saat önce gaviscon içmeme rağmen geçmedi mide yanmam. Soda geçirecek insallaj inanıyorum 😂😂 ayyy hemde ne gıcık allahım Sinan denen insancık sinirlerimi zıplatıyor 😂😂
SeymaYldrmAkpunar Bussraefe Doktora söylediğim halde ilaç vermedi bana birdahaki gelişinde geçmezse veririm dedi yanıyorum cayır cayır 😂😂 Sinan boş konuşuyor ama komik 😂😂
Yknpnr Bende 33 haftalığım bendemi tuhaflık var diyordum normalde uykum hemen gelir uyurum sabahlara kadar bende uyyamyrm😁
Bussraefe SeymaYldrmAkpunar genelde hemen geçiriyordu ilaç ama bu sefer fayda etmedi 🤦🏻♀️ Ay evet komik gerçekten 😂
Elifevrenoz 😬😬😬 bende 36 hafta oldum şuanda heyecan ve korkudan uyuyamıyorum 🙈 kimseyede anlatamıyorum korkuyorum diye hep amann nolucak tepkisi ile karşılaşıyorum uyku falan kalmadı düşünmekten 🤣