Demirinannesi Benimde karnım harita gibi olmuştu ne yapsam yaramadı iki hafta önce tatlı badem yağına başladım gece yatarken ve gündüz sürüyorum karnımın alt tarafı tamamen bitti üst tarafın görünümü hafifledi ve azaldı 36+5 teyiz kullanmaya devam ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar Deneyin.
Pirayeee ttgb38 kaçıncı haftada çatladın acaba? Kalçamda eskiden kalma çatlağım var, göğüste biraz çatladım o kadar çok şükür 34+1olduk
ttgb38 Pirayeee Çok erken başladım 28 den itibaren 😢 kilo da almadım 5 kilo aldım hepi topu 3 ü zaten çocuk şuan 🤦🏻♀️
Bebebebe reinamm yo hayır bembeyaz çatlaklardan bahsediyorum yenileri zaten tedavi ediyolar ama o eskiyen beyaz beyaz olanlarıda yapıyolar. Denerim en azından en azından gözler görülür azaltıyolar. Daha 25 yaşımda o şekilde dolaşmak zoruma gider 😕
Demirinannesi Bebebebe evet aktarlarda Watsons ta çok kolaylıkla bulabilirsiniz. Eşim bile şaşırıyor bu şekilde geçmesine 💁🏼🥰🥰🥰
Leilademir CansuOztomurcuk öyle olduğunda hep krem sür cilt kuruduğu için kaşıntı oluyor ve çatlıyor herhangi nemlendiricisi yüksek bir krem olsa yeter öenmli olan bölgeyi nemli tutabilmek👌🏻
CansuOztomurcuk Leilademir Önerin için teşekkürler, doğru diyorsun ama hep üşengeçlikten işte. 🤦🏻♀️🙄
Leilademir CansuOztomurcuk bende üleniyorum ama krem sürünce kaşımtım hiç olmuyo genellikle suş sonrası hep kullanırın gün içinde hafif kaşımıyo gibi olduğumda kaşımak yerine lrem sürüyorum deli gibi kaşıntım olmuyo üşenmeden dene rahatlarsın 😎
CansuOztomurcuk Leilademir Her gün duştan sonra mutlaka krem sürüyorum, nemlendiriyorum fakat yetmiyor galiba ki kaşınıyor inatla 😂 Kaşındıkça tekrar tekrar sürmek lazım demek. 😄