Amineazra Nur_50 selim güzel. Heralde iyi huylu tümör manası halk arasında kullanılan bir mana Arapçadaki manası güzel 🙂 Berk de güzel Burak da o kökten geliyor diye biliyorum. Bende Burak Furkan Erdem Ömer isimlerini beğeniyorum kız da daha çok seçeneğim var da erkek de az 🥰
Nur_50 Amineazra burak amcamın kızının oğlunun ismi vefat etti o yüzden koyarsam çok üzülürler diye vazgeçtim burak beğeniyorum
Nur_50 Amineazra selim canım nete yazda bak tıpta selim hastalık geçiyor yani iyi huylu araştırdım baya dinen anlamı çok güzel gerçekten
Amineazra Nur_50 evet bende baktım dediğiniz gibi kurandaki manası güzel. İnşallah içinize sinen bir isim bulursunuz 🥰
HMA13 Nur_50 Ben büyüklerin adını koymadım babam o ismi istedi bende koydum benimde çok hoşuma gitti eşimin ismine de çok uyuyor 😁 Ya ben şuan sizi yanlış anlıyorum yada siz beni yanlış anlamışsınızdır 🤷🏻♀️
Amineazra Nur_50 hadi ya Furkan da çok güzel ama o olmaz 🤭 ama tanıdığım ahlakı kişilerin isimlerinden yazayım mert Kerem Hasan emin 🌺
Nur_50 Amineazra Hasan amcam ve kuzenimin torunu kerem eşimin amcası Mert eşimin yeğeni bana ad kalmamış 🤣
Bebisannneessi Zehmer Mirza ismini çok beğeniyorum benimde oğlum olucak ama eşim beğenmedi koyamıyorum 😑
Zehmer Bebisannneessi yaaa, aslında söylerken hoş geliyor anlamı da gayet güzel 🥰fakat bazen babalar daha farklı istiyorlar ama sizin de gönlünüz kalmaması adına iki isimle karar verebilirsiniz 🤗
Nur_50 Eslemim34 Ters, huysuz, inatçı. Yiğit. Güzel. Kara Esmer, kara renkli. Tavlı, bakımlı hayvan.=>🤣burdan kaybetti