Hilalmvc CemrePektas bu daha traji komik olmuş 🤣🤣 benimde koltuğun ayakları kırılmıştı aynı uzunlukta bulamadık biri diğerine göre kisa kaldı. Baktıkça adamları hatırlıyorum 😁😁
Hilalmvc pediatrihemsiresi bizim direk merkez çıktı o yüzden ilçe beklemicez. Lojmana basvurucaz olmazsa ev tutucaz. Memnun musunuz? Bende ağustosta Yakutiye ve Palandöken deki liseleri yazıcam.sizden fikir alayım merkezi hakkında
Gozdenur1334 Hilalmvc uçmuş fiyatlar en iyisi satıp nakliye parasını alıp orda uygun mobilya almak bu fiyatlara mindere bile razıyım artık nasıl karşılayacaz mümkün değil Allah tek maaşlı memurların yardımcısı olsun gerçekten çok zor çocuk falan da varsa çok daha zor
Hilalmvc Gozdenur1334 aynen öyle Erzurum merkezde 13bine kiralık ev 25binde depozito isteyen ev sahibi gördüm geçenlerde. Benim maaşım kirayı karşılıyor . Rabbim hepimize akıl sağlığı ve kolaylık versin gerçekten
TTtutku Ahsenn031013 25 den başlıyot ama bir kaç kişi ile evleri birleştirip öyle taşıycaz biz mesela bizim elazığa çıktı bi kişinin gümüşhane diğeri adıyaman bizde rizedeyiz üçümüz birleşip evi taşıycaz yoksa çıkılmaz iş içinden
Canan_bgrck TTtutku ayy çok şanslısınız 😅 kendi memleketım dıye demıyorum ama gerçekten rahat bir şehir. Bende. Burdayım geçen yıl evlendik ben buralıym diye şutladılar bizi Konya’ya 🫤 eşiniz ilçeleri nereleri yazdı
CemrePektas Ahsenn031013 ay valla bu devirde satmak da kolay değil, satıp gelsen hangiisni alcaksın ki, anca 10 15 yıllık eşya ise öyle mantıklı oluyor. Yoksa beyaz eşya 3 parçası 50 bin, koltuk 40 50, yemek masası, cam cıncık ev dizmek hiç kolay değil
Gozdenur1334 Hilalmvc gerçekten öyle biz de bakıyoruz 25 depozito 2 peşin kira istiyorlar çıldırmamak elde değil
Ahsenn031013 Hilalmvc kaç 50 bin😂 40 deseler sadece nakliye Ev tutcaksın kira depozito doğalgaz su elektrik ufak tefek harcamalar Valla en az 80 diyorum oda iyi ihtimalle
Hilalmvc Ahsenn031013 evet öyle de umut fakirin ekmeği hesabı. İnsallah hepimize çıkar da masrafın birinden kurtuluruz. Her şey hallolur da insan düşünmeden edemiyor. Düşününce de işin içinden çıkamıyor.
Lavinyaa8 Ahsenn031013 biz geçen sene Van dan Ispartaya 15 bine gelmiştik bu sene ne kadar artmış fiyatlar Allah yardimciniz olsun devletin verdigi ödenek nakliyeye bile yetmiyor üstüne cebimizden veriyoruz ki daha ev tutmasi var üstüne
Ahsenn031013 CemrePektas imdat diye bağırmak istiyorum Ya aklıma ne gelse nerden tutsak elimde kalıyor maddi olarak çıkmazdayız