Pembesarelle2 Ahsenn031013 Karadenizden Marmaraya 25-30 bin ilçe belli olmadığı için net fiyat vermediler ama ortalama bu şekil
Hilalmvc Ahsenn031013 İstanbul Erzurum en az 25 bin,fiyat vermeyen de çok anlık değişiyor malum gidene kadar ne olur bilemiyorum
CemrePektas Ahsenn031013 geçen sene Muş’tan Konya’ya 15 bine gelmiştik, bu sene arkadaşlara 25 demişler. Ve çoğu eşyam da zarar gördü yani şirket felan değil hammal tutulmuş taşımacı işte. Doğu’da hepsi kuzen akraba felan oluyor giriyorlar böyle işlere
Gozdenur1334 Cicek_1 çok ciddiyim eşyaları satıp bırakıp öyle gtmeyi düşünüyorum gideceğim yerde de kira 10 bin rezil olduk ya bu nedir memur geçinemez oldu artık 2 kişi çalışıyoruz yine zorlanıyoruz 🤦🏼♀️
Ahsenn031013 Hilalmvc bizimde Erzurum çıktı şimdi ilçeyi beklicez kocaeliden ne kadar tutcak bakalım Sağolsun devlette çerez parası verir zaten
Gozdenur1334 Hilalmvc uçmuş fiyatlar en iyisi satıp nakliye parasını alıp orda uygun mobilya almak bu fiyatlara mindere bile razıyım artık nasıl karşılayacaz mümkün değil Allah tek maaşlı memurların yardımcısı olsun gerçekten çok zor çocuk falan da varsa çok daha zor
Hilalmvc Ahsenn031013 aynen öyle hiç bir masrafı karşılamıyor. Hareket ettiğin an nakliye kira masraf derken en az bi 50bini gözden çıkarmak lazım
Hilalmvc CemrePektas her yerde var onlardan Kayseri’den istanbula taşıdım geçen sene çöp poşetine sarıp getirmişlerdi 😁😁
CemrePektas Hilalmvc evet bir de başka harcamalar oluyor. Off çok zor taşınma işleri, ev bulmak ayrı zor, kiralar aldı başı gitti. Lojmanlar doğuda güzeldi ama batıda pek iyi değil. Hayırlısı herkes için
Ahsenn031013 Hilalmvc kaç 50 bin😂 40 deseler sadece nakliye Ev tutcaksın kira depozito doğalgaz su elektrik ufak tefek harcamalar Valla en az 80 diyorum oda iyi ihtimalle
CemrePektas Hilalmvc benim 1 tane halımı açmışlar televizyon kutusu yok diye televizyonu halıya sarmışlardı 😂😂😂😂😂😂
Hilalmvc CemrePektas bizde lojman çıksın diye dua ediyoruz. Allahım herkesin işini kolaylaştırsın. 33.haftalıkta hamileyim ailecek stresliyiz 😁😊
Hilalmvc CemrePektas bu daha traji komik olmuş 🤣🤣 benimde koltuğun ayakları kırılmıştı aynı uzunlukta bulamadık biri diğerine göre kisa kaldı. Baktıkça adamları hatırlıyorum 😁😁