Nclmht1403 Merhaba güzel anneler bende iki aylık hamileyim ve bu benim İlk gebeliğim allah nasip ederse normal doğum istiyorum sizce normal doğum çok mu ağrılı sizce normal doğum mu olmalıyım yoksa sezeryan mı rica etsem öneride bulunur musunuz
Baharkvsrdag Nclmht1403 3.öcüye hamileyim ilki sezeryan diye hepsi sezeryan oluyor mecburi benim sezeryanlar rahat geçiyor ama bana sorarsan normal doğum derim dikiş ağrısı çok oluyor birde üstünden kaç yıl geçsin farketmiyor biraz soğuk alsam hemen sızlıyor
Bebeklerininannesi Nclmht1403 normal doğum tavsiye ederim bebeğine bağlı ama nasıl gelmek isterse ona göre karar veriyosuz 😃
Nclmht1403 Baharkvsrdag öneriniz için çok teşekkür ederim su an iki buçuk aylık hamileyim yolun daha başında olsamda çok korkuyorum sizin gibi tecrübeli hanımlarla konuşmak az da olsa rahatlatıcı
Eylem3547 Bebeklerininannesi ılık suyu havuz gibi bir yere doldurdu hemşireler gel içine otur dedi altı yer tuvaleti gibi içine girdim bir saate doğum oldu dikişsiz oldu Rabbim tüm annelere kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲
Bebeklerininannesi Kucukpandisko teşekkür ederim evet bir de ikinci doğumum devlette onu anlatsam arada ki farkı görürdünüz
Bebeklerininannesi bu_partideyalnizsin zaten iğne yapıyorlar dikerken sadece huylanma oldu çok hafif hissettim ama acımadı
Bebeklerininannesi Madamerose doğum yaptığın masa çok rahatsız bi yer bacaklarını açıyorsun doktor doğurtuyor
Bebeklerininannesi 2oglusannesi iki doğum oldu ikiside normal inşallah sizinde böyle keyifli doğumunuz olur