38+3 de fotoğraf çekimi yapmıştık eşimle akşam saat 8 de de doktor kontrolümüz vardı çekimden çıkıp kontrole gittik. Ultrason herşey çok güzeldi kilosu dışında kilosunun biraz fazla olduğunu eğer böyle devam ederse normal doğumun sıkıntıya gireceğini söyledi doktorumuz nst ye bağlanmamı istedi bir de nst de hafif sancın çıkıyor eve git pazara kadar bekle kendi gelmezse ben nöbetçiyim seni pazar günü yatırırız dedi. Gelen giden yok tabi pazar 11 de hastaneye gittik biz ama elimizde ne çanta ve de bavul var bomboş gittik. Tekrar kilo kontrol vs yapıldı yatışa karar verdik doğumhameye çıktık doktorum açıklık bakacağını söyledi ve artık dönüşü yok emin miyiz diye sordu soru korkutsa da evet diyebildim sadece açıklık bakacak sanarken bendemi bişeyler aktı meğerse ilaç koymuş onunda fazlası akmış söylemedi bana tabi ilk ilacı akşam üstü 5 de koydu nstye bağlı tv izliyorum odamda uzanmışım sancı çıkıyor bende tık yok tabi. 8 de geldi açıklık bakıcaz dedi hop yine doğumhaneye bir ilaç daha açıklık 1 buçuk santim olmuş bu arada. Tekrar nst ye bağlandım. Hala sancı hiissi yok tabi. Gece 12de tekrar geldi doktorum açıklık diye baktı 3 cm olmuş iznimi alıp suyumu patlattı ama o kadar rahatlatıcı bişey ki sıfır acı zaten. Nefes almam falan çok rahatlamıştı.sancılarım başladı tabi suyun patlamasıyla sürekli yürümek istiyorum beni yatırıyorlar falan. Tuvalet ihtiyacım bar gibi hissettiğim için lavman yaptılar meğerse kızımmıs o hissi yaratan. Gece 3 de 6 cmdi açıklık. Sonra uyumuşum 5 dk da bir 30 sn uyanıp inleyip geri uyuyordum. Gözüm kapanıyordu uyumamak elde değil gözümü açıp saate baktığımda 7 olmuştu uykumu güzel almış güç toplamıştım. Annemle konuşurken alttan bişey aktığını hissettim ebe geldi baktı kan doktorum geldi tam açıklık dedi hemen doğum haneye geçtik bende sancı falan kalmadı tabi korkudan doktorum 15 dk form doldurdu bir kasılma bile hissetmedim. Çatala yattım neyse ebe başımda doktorum ıkın diyor başaramadım en başta sonra 2 ıkınmayla kucağımdaydı öyle güzeldi ki hiç unutmam doktor ebe sevmekten bana bile göstermedi. Eşi de hemen ayrıldı. 2 dikişim vardı kızım bebek odasına gitti ben kendi odama güzel bi makyaj yapıp kızımı emzirmek ve misafirlerimizi karşılamak için beklemeye başladık. Dikiş ağrım olmuştu gece ama benim yüzümden doktor oturmak yok dedi mecbur oturudm o da tahriş oldu. Şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum ❤️