cauuv1 kbra19 evet çocuk olunca biraz zorlanmanız normal insallah allah yardım eder eviniz şenlenir iyice, çok tesekkür ederim aminn insallah sizde saglıkla alın 🥰🥰🙏🙏
cauuv1 Dilaraanl gözünüz korkmasın yaa malum az kalınca hafif agrılar olması normal dayanılmıcak gibi degil öyle olsa dogum temizligini dip köşe bu haftamda tek yapamazdım heralde 🤭🥰🥰
Dilaraanl cauuv1 yaa inanır mısın öyle bi enerji geldi ki ben bile kendime inanamıyorum yani cam silmeler dip köse ev temizligi üstüne 3-4 cesit yemek yapmalar 😂
mylifemyworld kbra19 salı 41 haftalık olucam daha isteği felan beklersek kışa gelir😂salı günü suni sancı ile alicak Dr
designermoms kbra19 Salı sabah sezeryanım var ve ben hep normal istiyordum zorunlu sezeryana döndü çok korkuyorum çok🥲
Tugceee95 kbra19 bende cok merakedıyorum basasagıyız suan ufakta sancılarım cıktı 40 ı beklemez dıye dusunuyorum ben ama nasıp en saglıklı nasıl gelceklerrse oyle olsun ınsallah🥹😍🥰
designermoms kbra19 inşallah çok teşekkür ederim onu geçtim artık sağlıklı olması önceliğim ama ameliyat korkum var onu da atlatırsam tamam🥹