Buyumeyenanne Sevda06_05 birde hergun en az 5000 de olsa cikin yürüyün bol yürüyüş ödemi engelliyor yuru gel ayakları kaldir otur 😅 benm doktorumun onerisi hiç odememim olmadı ins sanada sifa olur 🙏🏻🌸
Buyumeyenanne Ayseynrn deli gbi cips yerken icim almiyor artik sadece abur cuburda cikolata vardi hayatimda artik oda yok son zamanlarda 🤦🏼♀️😅
Ayseynrn Çünkü aşırı bı kilom yok, ki bebekte normal kiloda bende çok yiyen biri değilim asla aşırıya kacmam hep dikkat ederim bakalım hayırlısı olsun inşallah, tüm hamilelerin rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🌺
Ayseynrn Bende cips kola zararlı ne varsa yerdim hamile olduğumu öğrenince bı anda bıraktım annelik erken yüklendi 🤣
Buyumeyenanne Ayseynrn benm en buyuk basarim sigari tekde birakmam oldu gunde 1 paket içerdim doktorum birakmalisin dedi o gece ictim son oldu esim bile hayret etti cok kilo alirim diye bekledi.ama sigarayi birakmama ragmen bence cok iyi ilerledim 🙈
Ayseynrn Çok doğru bir karar almişsiniz inşallah böyle devam eder ikinizin sağlığı için büyük bir adım ☺️
Buyumeyenanne Ayseynrn insallah allah herkesin yavrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin 🌸🙏🏻 bgun çok üzülmüştüm ama benmde herkes gbi asagi yukari ayni kilo ve bebek kilosu cok abartmazsam byle gderse guzel gececek pozitif dusunelim pozitif olsun hersey 🙏🏻 teşekkür ederim fikirleriniz izin ☺️
Withaysa Buyumeyenanne şu saat itibariyle 34 haftalık olduk 🫠 dün doktor kontrolümde 2600 çıktı oğluşum biraz kilolu hamile kalınca çok korkuyordum ama şükür ki kilo almadan bu haftaya kadar gelebildik 😂 ilk gebeliğim normal doğurmak istiyorum ama böyle önden gitmesi zorlaştıracak gibi hakkımızda hayırlısı 🥹
Withaysa Buyumeyenanne şunu yaptım diyemem aslında yiyorum çünkü 😂 sanırım yediklerimi direkt bebeğim almış 😂