Buyumeyenanne Kizlar 34 haftaligim ve bebegim 2.5 kilo 2 haftada 500 grm aliyor ortalma bende bu zamana kadar toplam 15 kilo aldim ve 1 onceki muayenemden bu zamana 1,5-2 kilo almisim doktorum bunun cok olduğunu söyledi moralim bozuldu. Sizin nasıl ilerliyor.
Aylinslmci Buyumeyenanne 35+5de kontrole gıttıgımde benımde bebıs 3100gramdı. Bende 17 kg almısım doktorum banada fazla almıssın dıkkat et kendın ıcınde bebek ıcınde dedı. Hamur ısı yaglı ve sekerlı herseyden uzak durmamı söyledi.
Esraaybars Buyumeyenanne 36+5 deyiz 3400 kilosu Bende 54 hamile kalmıştım suan 67 kıloyum 70 ile bitirsem tam almam gereken kıloda olucam
Buyumeyenanne Aylinslmci ben hamilelikte kendime max 20 kilo sinir koydum gecmem diye düşünüyorum ama doktorum üzdü byle diyerek korktum acikcasii 🥺 ki cevremde cogu kisi ne kilolar almis hamilelikte benmki hic bsey gbi geliyor 🙈
Esraaybars Buyumeyenanne aslında kişinin boyu kilosuna göre değişiyor hamilelikte kaç kilo alacağı ama doktor dıyorsa vardır bildiği bana da tatlıyı kes meyveyı abartma dedi bugun 😂😂 bende dedim yemıyorum ama haha
inciata 34+5 13 kg aldım şeker çıktı diyetle dırdu yoksa 20 bulurdum şuana kadar 😁 bebeğim 34+1de 2450 gr 46 cmdi 36 haftada giideceğim bakalım kaç olmuş
Buyumeyenanne Sanirim benmde diyete baslamam gerekecek bu durumda yoksa farkinda olmadan cok alicam 🥲
Buyumeyenanne Ayseynrn Esraaybars ben hamilelikten once asla cikolata yemezdim.kalip kalip hergun cikolata yedim 🙈 simdi son zamanlar yine istemiyrum ama meyve her aksam yiyoruz doktor meyveye bsey demedi ama sanirim fazla yiyorum esim yemek yemeyi cok seviyor gecede yemekten buyuk zevk aliyor ona uyuyorum bazen
Sevda06_05 Buyumeyenanne 35. Haftada 3100 gram 49 cmdi kizim simdi 36+3 uz 37 haftamizda kontrolumuz var bakalim kac olmusuz bende 18 kg aldim ödemde cok tuttum ama ayaklarimin üstune basamiyorum bile 🤦♀️
Buyumeyenanne Sevda06_05 ayaklariniz altina yastik koyun tuzlu suya sokun ayaklarinizi iyi geliyor ve otururken ayaklari asagi sarkitmayin odem bebek icinde iyi olmaz
Ayseynrn Doktorum bana çok zayıfsin bebek kilolu defi zor doğurursun normal doğum olmaz dedi😔bende normal çok istiyorum
Buyumeyenanne Ayseynrn bu tarz seylerde tek bir doktora gitme taraftari degilim cok yakin bi arkadasima gottigi doktor erken dogum riski var dedi bi damarda pihti var dedi kan sulandiricilar verdi falan benm doktoruma gitti snra bide ona gorundu doktorum pihti yok gecmis kan sulandiriciya gerek yok dogumda kanamayi durduramayiz dedi braktirdi ve erken dogum riskide yok dedi sizde baska bir doktora gdin bu knu icin iciniz rahat etsin en azindan
Yldzhra 13 kg aldım 36+3 3200 gr oğlum doktor bana karbonhidrattan uzak dur dedi çıkışta lavaş yiyordum 😂😂
Buyumeyenanne Ayseynrn deli gbi cips yerken icim almiyor artik sadece abur cuburda cikolata vardi hayatimda artik oda yok son zamanlarda 🤦🏼♀️😅
Buyumeyenanne Sevda06_05 birde hergun en az 5000 de olsa cikin yürüyün bol yürüyüş ödemi engelliyor yuru gel ayakları kaldir otur 😅 benm doktorumun onerisi hiç odememim olmadı ins sanada sifa olur 🙏🏻🌸