Mavikelebek- Arkadaşlar Amh değerim 0.19 çıktı. Doktor vakit kaybetmeyin dedi. 1 başarısız tüp bebek denememiz var. Eşimde sperm problemi var. Bu değerlerle normal yolla hamile kalan var mı acaba? Ne yapabilirim? Lütfen bana yardımcı olun. Çok üzülüyorum. Günlerdir ağlıyorum.
Defne0568 Mavikelebek- 0.03 ile doktorlar tüp bebek bile olmaz demişlerdi ümidi kesmiştim hamile kalmışım
Dmrsm Mavikelebek- kuzum öncelikle burdaki çoğu insanın ortak proglemi bu amh sorunu bnimde geçen ay 1.03 çıkmıştı eminim şu anlarsa bir altına düşmüştür o kuzum sen doktorlara bakma onlara kalırsak bittik öldük Allah’tan hiç bir zamn ümit kesilmez öncelikle tüp bebeği nerede yaptıracağına karar ver zamn kaynetmeden mfk takviyeleri al tüp bebek ilaçları ile birlikte kullan ve her zman olacağına inan bende nasipse gelecek ay baslicam tüp bebeğe Allah hepimizin yardımcısı olsun
IKRAM_01 Mavikelebek- Mart ayında Dr.a gittim amh baktırdım 0.11 çıktı devlette usg baktı yumurtaların az dedi. Sonuçları Dr.a gösterdim direk tüp bebeğe yönlendirdi. Sat nisan 17 idi 7+4 günlük hamileyim ❤️ darısı sana olsun inşallah
minnakkraker Mavikelebek- herşey nasip beklemek istemiyorum sabırsızlığım derseniz tüp bebek deneyin bence ben tüp bebek yaptırdım ilkinde tuttu şükür her ay mutsuz olacağıma bunu denemek istedim
Dneglr Canım benimm neden üzülüyorsun Allah bizleri sınıyor bizlerde ona şükretmemiz lazım isyan etmememiz lazım benimde 0.18 amh değerim yasım 23 2 yumurtam toplandı 1 tanesi döllendi carsamba günü transfer oldum Allahtan ümit kesilmez ki neden üzülüyorsun üzülünce olan bizlere oluyor yine iş bizde bitiyor canım hemen kendini toparla sakın ağlama güzellik sen cok güzel bir anne olacaksın Allahın izniyle ümitsizliğe kapılma 💙💙💙
Mavikelebek- Dneglr Yaaa canımsın Allahım razı olsun senden ne kadar güzel şeyler söyledin. Allahımın izniyle hepimiz anne olacağız inşallah 🤲 İnşallah güzel haberler verirsin bize canım benim. Peki hangi hastanede tüp bebek ypıyorsun. Ben Sakarya’da oturuyorum. Burda adatıp hastanesinde yaptık olmadı. Eğitim araştırma İstanbul Çamsakura Hastanesine yönlendirdi. Ama ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum
Sinemberkehan Dneglr canım benimde amh 0,11😔 bende de yumurta 1,2 taneoluyor. Ama yaş 41, ilk evliliyim , çok istiyorum anne olayım
Mavikelebek- Defne0568 Banada en fazla %5 oda bir ihtimal dediler günlerdir sürekli ağlıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Bir başarısız tüp benek denememiz var olmayınca çok üzülmüştüm. Yine aynı şeyleri yaşamak da ister istemez çok korkutuyor beni. Peki siz herhangi bir şey yaptınız mı acaba hamile kalmak için ?
Defne0568 Mavikelebek- erken menepoz teşhisi koydular adet düzenleme amaçlı doğum kontrol hapı iki ay kullandım bıraktım üçüncü ay hamile kaldım yaş 32 başka hiç birşey kullanmadım
Dneglr Mavikelebek- ben istanbulda oturuyorum canım bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum:)) 19 haziranda sonuc günüm canım :)) instagram _nurrsedat takip edersen konusuruz :))
Mavikelebek- IKRAM_01 Ahhhh aminn aminnn kuzum benim inşallah Rabbim isteyen herkese de banada kolaylıkla hayırlı, dağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲 Sende hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah kuzum 👼♥️🌸
Birhayalimvr Mavikelebek- canim sakin ümitsizliğe dusme bak benim arkadaşım vardı menopoza girmek üzeresin demis dr o ısrarla 1 kerede olsa tüp bebek denemeknistedi ama yumurta yokmuş hiç tedavi yarıda kalmis sonra pes etmiş çabalamayın bırakmış 4 ay sonra tedavisiz kendiliginden hamile old.ögrendi umut hep var sakın allahtan umudunu kesme tevekkül et ve tedaviye devam et 1 yumurta kalana kadar umut var 🙏
Mavikelebek- Birhayalimvr Allah razı olsun canım benim güzel telkinlerin için 🤲 Ben ümidimi hiç kaybetmiyorum Rabbim bizede nasip edecek inşallah. Ama doktor süreçleri çok yıpratıyor. Her doktor farklı bir şey söylüyor. Doktor doktoru beğenmiyor. Top gibi ordan oraya atıyorlar insanı. Allahım tüm isteyenlere ve banada nasip etsin inşallah güzelim 🤲 Birbirimize dua edelim 🌸🤲🙏
Birhayalimvr Mavikelebek- canim bide ne sor canim sana adetlerin duzenli mi kac gun suruyor bendede amh düşüklüğü var
Mavikelebek- Birhayalimvr Canım 3 haftada bir regl oluyorum ben. Bu ay düzensiz oldum ama 10 gün üstüne yeniden adet oldum. Her an olacakmış gibi karnım ağrıyor. Doktor geçen hafta hormon tahlilleri yapmıştı bana. Amh falan için. Beta değerim 2 çıkmış. Birde Climen kullanıyorum ben