alitalia Bence var ve çok yeni hiç içini karartma. Bu test kolay kolay yanılmaz sabah ilk idrarla dene ve kan ver bence arada kalmaktan iyidir. İnşallah hakkında hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırsınız ❤️
Sema__5 MelodyFairy benim de aynı test bu şekilde silik çıktı canım gözle görülüyor ama fotoda pek görünmüyor
kediannesiii MelodyFairy silik çizgi baya görünüyor bence de var canım daha önce kuruma çizgisi çıkan predictor görmedim hiç imkanın varsa kan ver bence çok yeni 😍🌸
Nurak78 MelodyFairy bundann 3 gun once aynı testi bende yaptim boyle cikti sonra hasta oldum bence bekle biraz
MelodyFairy Bilgekpn içim hiç rahat değil ya şuan yok bence umut etmek istemiyorum hiç kan vermek istiyorum ama korkuyorum da
alitalia MelodyFairy daha çok yeniyken hemen koyulaşma olmayabilir canım. Benim de testim bir gün ara ile koyulaşmadan silik çıktı. Hatta ikinci yaptığım test sabah ilk idrarla idi. Ben de senin gibi düşündüm ama iki gün sonra koyulaşmayı gördüm.
dolunayes MelodyFairy askim hemen kopkoyu olmuyor yeni bebek zaten . Bilsen iyi olur hamileysen ve yerlesme vs kanaman olursa adet oldum sanacaksin sen hamilesin
MelodyFairy simaymasalim ya delircm yemin ediyorum 😍🥹şuan karışık duygular içindeyim hem umut besliyorummm hem yok diyorum 2 günde bir yükselmez mi beta? Neden 2 gün önce yaptığım testten sonra bu koyulaşmaya gitmedi aklım almıyor yok diye mi😭😭😭