SeherNilgnBakrc Mrvdgclk instagramda görüyorum devamlı fiyatlar uygun gelmişti takımlar için kalitesini merak ettim çok saol canım
Mrvdgclk SeherNilgnBakrc takımlarda güzel yakınsa eğer gidip bakabilirsiniz bide sanırım şuan indirimde var :)
melisoylu tgcoral inglesina trilogy tek tuşla, tek elle açılıp kapanan bir araba. Fiyatı diğerleri gibidir, ama çok kullanışlı bence.
Lylaalp SeherNilgnBakrc bn baktım hatta mağazasına gittim çok güzel ilgilendiler memnun kaldım belis damla mobilyasını aldık gayet güzeldi tavsiye ederim fiyatlar da gayet uygundu
Mrvdgclk ebruu30 rica ederim inşAllah memnun kalırsın ki eminim kalıcaksın geldiğinde yazarsan sevinirim merak ederm düşünceni :)
ebruu30 Mrvdgclk Geldi bugün arabamız canım çok beğendik özellikle eşimin beğenmesi benm için daha önemliydi bu konularda araştırır biraz ama oda beğendi çok şükür valla teşekkür ederim sana 😍
Benanneyim tgcoral chicco urban plus aldım 2000 e Canım indirim de poşetli port bebeli oturma üniteli mamas papasa da bakmıştım bir de peg prego da iyi
Tugbamete tgcoral ben casual quantum trona modelini aldım çok hafif ve sürüşü çok rahat travel bebek arabası içinde gayet kullanışlı bi araştırın derim biz 1200 tl ye aldık