SevdaKaplan Sanırım uyku artık bana çok uzak 30haftamdamdayım daha ama uyuyamıyorum tabir kaşıntılar da cabası 😱sizde durumlar nasıl 🙃🙄
Yasemin30 SevdaKaplan 36+6 bende uyuyamıyorum sağa dön sola dön zaman geçirmece 3 hafta kaşıntı yaşadım Allah’a şükür geçen hafta bitti o sorunum
DilekY35 SevdaKaplan 29+5 haftayız geceleri uyku haram oldu sabaha karşı uyumaya başladım hareketlerinden uyuyamıyorum maşallah durmuyor 🙃 ve agirlastim dönerken zorlanıyorum ağrım oluyor gece kalkıp evin içinde turladigim oluyo
SevdaKaplan Yasemin30 bende bir an önce kurtulsam keşke her yeriniz mi kaşınıyordu yoksa sadece göbeginiz mi
Btlbet Bende de uyku yok 30.haft-dayım.bana da son zamanlarda göğüs arısı çok oluyo.normal midir sizceee
Yasemin30 SevdaKaplan benim el ve ayaktı sadece doktorum alt AST ve safra tuzu testleri yaptı normal dedi hormonel kaşıntı dedi göbeğinde yoksa sıkıntı Yok dedi kontrolümde de
SeymaYldrmAkpunar SevdaKaplan İnsanlar gece yatıp sabah işe gidiyor ben sabah gün ayarken yatıyorum😁 En güzel zamanlarımızda uyuyamıyoruz bebişler olunca napacağız bilemiyorum😒
Efuchama SevdaKaplan bazıları diyorlar ya şimdi bol bol uyu bebek gelince uyuyamicaksın diye bebek gelmeden de uyuyamıyoruz 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
SevdaKaplan Seher7213 şuan 30hafta 7hafta sonra kendimi düşündüm bir an işiniz zor ama sizde sona yaklaştınız ben num avantajı var🤗
SevdaKaplan Yasemin30 benimde ellerim ve ayaklarım kaşınıyor küçük kırmızı kırmızı sivilce gibi oluyor ama
aysgldlrl67 SevdaKaplan 38+4 oldum. İki üç haftadır bende uyuyamıyrm.. sabaha karşı uyuyakalyrm. Sonra da öğlene kadar uyuyorum.böyle olunca da kalktıgımda başım ağrıyor 😏😏