Ikizannesi1 Ikizannesi1 egm de sınır sıkışması olup olmadığına bakıcak ona göre ilaç yada teravi uygulayacak hamile olduğunuz için bi tedavi yada ilaç vereceğini sanmam sadece magnezyum verir bence yaptirma
Ikizannesi1 Sedayznn benim daha önceden vardı ordan biliyorum ne olduğunu benimde birden başladı uzun zamandır yoktu
Dimple23 Bilidğim kadarıyla kramplarda magnezyum veriliyo uyuşmalarda duymadım hiç demek onada etki ediyo
Sedayznn Minikpopo bacaklarımda çok kramp oluuordu o zaman bile vermedi ki yarında umursayacağını sanmıyorum o zaman sürekli süt içip üstesinden geldim bunada bişiler bulsam yapcam
Minikpopo Sedayznn işte ne yazık ki bunun bir çaresi yok canım. Ya da korkutmayayım belki farklı bişeydir seninki. Şahsen ben çöZüm bulamadım yani ondan öyle diyorum 😫
Gulcag Sedayznn bilmem ki kuzum illa ki azda olsa iyi gelir belki ağrı kesici bir onu içebiliyoruz hamile olunca. Hafifletse uykuya dalsan yeter sonra belki rahat edersin 😔
Ikizannesi1 Sedayznn demirli bilekliklerim var benim ellerimi hiç devindirmemi sağlıyor sıkıca takıyorum öyle uyuyorum sanada öyle bisey verebilir belki biraz rahatlarsin
fatmff Sedayznn Benimde bacaklarımda oluyor maalesef magnezyumddan başka çare yok o da ne kadar gecirebilirse.
Sedayznn fatmff benimde bacaklarda çok oluyordu süt içiyorum hergün 2bardak o engelledi olmuyor artık
Sedayznn Ikizannesi1 bende gidim yarın nöroloji ye de ne verecekse versin ateller fln varmış bileklik artık ne varsa versin