Merhaba annişler 36 haftalık hamileyim son yarım saattir bebeğin hareketlerini çok şiddetli hissediyorum ve doktorun ultrasonda rahim ağzı diye baktığı yerde hatta daha da alt kısmında hissediyorum hareketleri fakat göbeğim de bi düşme aşağı inme yok yarın da kontrol günüm acaba kanala mı girdi
Bebeğin kanala girdiğini anladınız mı ?
babysahin kanala girmişti ama göbeğim öyle çok düşmedi sadece vajinamda baskı hissediyordum doğum anına kadar mise yanmam bile oldu yani
Busraakay_26 ne kadar süre sonra doğum oldu peki 🥹
Nolur nolmaz duşunu al istersen çünkü 36 normale giriyor artık, bide kasılmaların için dk tut
Kanala inmiş büyük ihtimal benimde aynı çünkü 10 gün dayansak iyi sürekli yat dinlen benim de sezeryan günüm 22 Haziran
babysahin ben o ağrıları 36-37 de hissettim 39 da doğum oldu
babysahin bende öyleyim iki gündür kasıklarımda sanki bebek bacaklarımı kapatmak 2 gündür çok zor yani hissediyorum aşağıya doğru indi sanki bir de aşırı bulantı kusma var 😫😫 bende doktora gitmeli miyim
Busraakay_26 ay hadi inşallah bizimde öyle olur hiç hazır değilim şu an çünkü 😞
Deletedmom_52 evet bende bacak bacak üzerine atıp oturamıyorum bir kaç gündür öyle olunca farkettim birazda bir de yürüyünce falan aşırı baskı ve ağrı oluyor 😞 mide bulantılarım durmuştu bir kaç aydır yeniden başladı her şeyden midem bulanıyor aşırı mide yanması var 🙄
babysahin ay ne zaman gelecek sanki her an gelecek gibi ama bir andan da nasıl bekleyeceğim gecikirse diye 😭
Bende 34+1 im. Birkaç gündür günlük giren regl ağrılarim oluyor. Nts ye girdim fakat doktorum düzenli sancı yok olması gerektiği gibi dedi daha sonra ultrasona bakarken Bebek doğum kanalına girmiş dedi. Ne demek yani bu şimdi 😏