Deryadin Pelinss senem hanımin muane ücreti ne kadar öğrenebilir miyim ve Medicana da doğumu şu an kaça yapiyor acaba
Pelinss Deryadin nakitte 500 kredi kartına 600 tl ben doruk Nilüfer için sormuştum 13 buçuk dedi epidural istersen 15 dedi hastaneye ayrı para veriliyormuş
Buusee alotoflover merhaba 30 haftalığım şuna bazı sebeplerden bende değiştiricem araştırmama göre Ayşenur hanım iyi gözüküyor öyle mi siz memnun musunuz ? Muayene ücreti ne kadar ? Bir de ilgisi nasıl çok endişeliyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Aysnrbtnn cemreakgn perşembeye randevu allık 16 hafta 2 günlük olacak ablamın bebeği cinsiyeti de söylerler sanırım o zaman 😇 çok teşekkürler
cemreakgn Gokce16 acıbadem pembe mavi doruk nilüfer doruk doğum fiyatlarını henüz görüşmedik muayenesi 600 tl
Zcvbnm Deryadin merhaba pembe mavi, acıbadem, doruk nilüfer ile anlaşmaları var diye biliyorum haftaya fiyatları alıcam bakalım
Boncuk2 HabibeAlkan merhaba doktorunuz kimdi acaba bende şuan gittiğim doktordan memnun değilim değiştirmek istiyorum, yeni gittiğiniz doktora hangi doktor önerir misiniz
Seymom Pelinss merhaba senem akalına gitmeyi düşünüyorum ücreti nedir acaba? Ve hangi doğum hangi hastanelerde ne kadar bilginiz var mıdır
Pelinss Seymom 500 muayene ücreti doğum 15 bin demişti zam geldimi bilmiyorum doruk Nilüfer’de yapıcam doğumu hastaneyede ödeme oluyormuş 6 7 bin dedi bi yer daha söyledi hatırlamıyorum ama çok iyi bir doktordur tavsiye ederim
Seymom Pelinss ben ücret sordum 700 dedi fiyatlar mı güncellendi acaba siz 500 ödemeye devam mı ediyorsunuz
Pelinss Seymom ben en son bir ay önce gittim yarın tekrar gidicez randevuya 1 ay önce 500 ödedim o zaman zam geldi
Seymom Pelinss 3 gün önce benim de haftaya perşembe ilk randevum var bana haber verebilir misimiz ne kadar ödediniz bugün
Seymom Pelinss çok teşekkür ederim ilk defa gideceğim bir yer olduğu için sormak istedim 🙏🏻 sağlıklı gebelik dilerim belki karşılaşırız♥️