HabibeAlkan Arkadaşlar 33haftamızdayız Doktorumuz iyi aslında ama bazı nedenlerden dolayə eşim deyişmek istiyor doktorumuz öneriniz varmı Özelde iyi doktor
Pelinss HabibeAlkan senem Akalın kendi muayenesi var harika bir doktor siz sormadan aklınızı okuyor sanki herşeyş söylüyor çok ilgili çok da bilgili güler yüzlü ve samimi kesinlikle tavsiye ederim
Hilalilkan Sirkelimon dorukta ki doktorumduuu tuğberk bey 26.haftama kadar Acıbadem’e geçince mecburiyetten bıraktım 😏
Deryadin Pelinss senem hanımin muane ücreti ne kadar öğrenebilir miyim ve Medicana da doğumu şu an kaça yapiyor acaba
Seymom Pelinss merhaba senem akalına gitmeyi düşünüyorum ücreti nedir acaba? Ve hangi doğum hangi hastanelerde ne kadar bilginiz var mıdır
cemreakgn HabibeAlkan kesinlikle iltaç hanım canım eşide riskli gebelik uzmanı birlikte doğumlara giriyorlar netten araştır derim burada da birsürü hastası var buradan öneri alıp gitmiştim İLTAÇ AKKURT
qwertqwert HabibeAlkan iltaç akkurt canım yeni doğum yaptım birdaha doğursam yine iltaç hanım derim eşiyle girdiler doğumuma doçent farkıda ödemedim 3 hastane ilede anlaşmalı
Deryadin qwertqwert merhaba hangi hastaneler ile anlaşması var öğrenebilir miyim ve doğum ücreti ne kadar verdiniz
Zcvbnm HabibeAlkan ben Ayşegül İltaç Akkurt a gidiyorum çok yakın çok rahatlatıcı bir hekim asla pişman olmayacağınız çok tatlı bir doktor Fsm de muayenehanesi var
Zcvbnm Aysnrbtnn merhaba 600 tl muayen ücreti hekim arayışındaysanız tavsiye ederim hekim hasta uyumu benim için çok önemli o yüzden kendimi şanslı hissediyorum
cemreakgn Aysnrbtnn muayene ücreti 600 tl kontrol süresi 15 gün eşide riskli gebelik uzmanı detaylı ultrasonları indirimli olarak o bakıyoır ve doğuma birlikte giriyorlar doçentlik farkıda almıyorlarmış
Aysnrbtnn Zcvbnm renkli ultrason veriyorlar mı eşi içeri alıyor mu birde 10 gün içinde tekrar çağırıyor mu ücretsiz kontrole 🙈 biraz uzun sordum ama kardeşim için arıyorum iyi bir doktor yeni geldi Bursa’ya bilmiyoruz hiç bir yeri
Zcvbnm Aysnrbtnn 🙂evet eşler girebiliyor, 15 gün kontrol süresi, renkli ultrasonda veriyorlar görüntüleri mail de atıyorlar. Çok memnun kalacağına eminim
cemreakgn Aysnrbtnn kesinlikle iltaç hanım birkaç hekim değiştirmiş biri olarak çok net söyleyebilirim
Aysnrbtnn cemreakgn perşembeye randevu allık 16 hafta 2 günlük olacak ablamın bebeği cinsiyeti de söylerler sanırım o zaman 😇 çok teşekkürler
Zcvbnm Deryadin merhaba pembe mavi, acıbadem, doruk nilüfer ile anlaşmaları var diye biliyorum haftaya fiyatları alıcam bakalım