YuvarlanamayanPaanda Nazli30 vicdanımdq rahat ayy dur cipsim bitmiş hemen diyim akşam alsın gelsin saolasın canım hatırlattın djsnsn
Busraakay_26 Nazli30 hamileliğim boyunca canım ne istediyse yedim asla kendimi kısıtlamadım bence sakınan göze daha çok çöp batıyor Canın çekiyorsa kararınca ye bence
Mamasu Nazli30 sigarayı bıraktım cipsi bırakamıyorum 15 günde bir yiyorum kendimi ödüllendiriyorum böyle bir çözüm buldum kendimce 😂
Nazli30 YuvarlanamayanPaanda ayy ne güzel valla ben yemiyodum bayadır bu akşam bende bi cips partisi vermeyi düşünüyorum kendime arkadaş arıyodum kötü hissetmemek için ahshhsh
YuvarlanamayanPaanda Nazli30 kızz sall boşver hamilelik hastalık değildir bacım kızımda sürekli yedim herşeyden yedım sadecw götü çok kurtlu bir kız oldu oğlumda pek yemedim bilmiyordum zararmı yararmı ama cabım istemedi bunda 2 güne bir bazen her akşam yiyorum 😂
YuvarlanamayanPaanda Nazli30 dışı herkesi içi beni yakıyor bakarsan çok güzel tatlı ve çekici ama içindeki çirkefi ben biliyorumsnosnsjdj
Evrem990 Mamasu hahaha bende aynĵ sigarayi biraktim cips daha fenaa artik aklima sigara degol cips geliyor