GulerSanverdi1 Arlu 28+0 gittiğimde 1250 di boyunu ölçemedi canım senin bebeğin boyu kilosu gayet iyi
Havvaca Arlu 27 de gitmiştim ben en son boyu 39 cm kilosu 1324 gelmişti Dr gelişimi önde demişti sata göre. Şu an 31+5 sabah kontrol var bakalım kaç gelecek
Selbus Arlu 30 haftalıkken 1600 gram 40 cm dedi bana doktorum ama boyu tam ölçemiyorlar yanılma payı olabiliyor. Bir tık uzun boylu olabilir sizin bebişiniz bence 🫠
Merve10 25+3 te gitmiştim 33 cm boyu kilosuda 841 Grmdi şuan 28+1 olduk iki hafta sonra kontrol var bakalım ne kadar olmuş
Arlu Eceee benim ilk çok heyecanlıyım normal doğuma uygunuz şuan da 78 gün görünüyor sağlıkla gelsinler inşallah 🌼🙏🏻
OZKUP453 Shibalba biz 28 de hala 850 gr iz teyzesi. Bence hiç üzülmeyin.. Ben de fazlasıyla taktım burda yazan rakamları gördükçe ama her bebek farklı
Eceee Arlu amin inşallah 🙏 kesinlikle normal deneyin zaten bir şey olursa sezeryan elinizin altında.. ben korkup kendi isteğimle sezeryan oldum ilk gebelikte şimdi pişmanım denemediğim için 😊