1asel-duru Arlu maalesef söylemedi ama sizin ultrason görüntüsü varsa fl yazan yeri 7 ile çarpınca çıkan sonuç boyu gösteriyormus
Arlu 1asel-duru ben biliyorum 40 cm kızımın boyu uzun gibi geldi bana da sizin haftanız benden önde olduğu için sordum boyunu kaç cm diye
Sere 29+0 hafta 1426 gr, boyu 39 cm çıktı doktor normal dedi sanırım ortalama da ilerliyoruz gelişimde ileri ve ya geri olma olayını pek çözemiyorum her yerde ortalamayı farklı yazıyorlar çünkü
Dilek1903 kuzucukyolda bol bol ceviz ye canım biraz internetten bak çocuğa kilo aldıran şeylerden ye inşallah bir sonraki gidişine kilo almış olur 🥰
aysenuraktas6107 37+0 haftalıkken 2510 Gr 46 santim biraz minis galiba kilo ve boydan haftaya göre tam ama sınırda gidiyoruz bir iki santim ama doktorumuz gayet sağlıklı dedi 🤍 37+6 da pazartesi tekrar gidicem bakalım
Cicegim38 aysenuraktas6107 benimde en son gittimde 37+4 du 2900 dedi suan 38 iz persembeye kadar kac alirsa bana da normal gelisimi iyi dedi 🤍saglikla gelsinler de kilo doguncada alirlar