ElifKarata Ftmgln benm dogumumda hoca kendisi ilgilendi doğumuna sabahn 4 ünde geldi acil sezaryen oldum .söyle oluyor visit saatlerinde odaya hocanın yanında stajyer doktorlar geliyor.
ElifKarata kubraselcuk kızimin doğuştan gelen beyinde iyi huylu kisti var detaylı da bunu göremedi ezcan hanım detaylı ultrasona ona gitmiştim. 2 yaşlarında farkettik kendimiz. Yani ben memnun kalmadım .
kubraselcuk ElifKarata detaylıyı ezcan hanım kendisi yapmıyor dışarıdan bir perinatolog geliyor ama belki siz gittiğiniz zaman farklıdır çok geçmiş olsun bu arada
Ftmgln tostperisi ben memnun kalmadım evren beyden düşük yapıyordum bana düşük riskin var demedi veya bişi cem beye gittim özele onda öğrendim ama ben kubradan çok memnunum ezinede ama işte izne ayrılicakmis
Ftmgln kubraselcuk bende çok seviyorum ama normal doğum istiyorum o yüzden devlet istiyorum ama ayrıntılı kontrollere ona gitmek istiyorum ikili dörtlü tarama gbi onlarda ayrı ücret ödeniyor mu
kubraselcuk Ftmgln evet ikili dörtlü şeker yüklemesi ayrıntılı ultrason hepsi ayrı ücretli ben ikiliyi devlette yaptırmıştım diğerlerini doktorum Ezcan hanımda yaptım☺️
Ftmgln ElifKarata arkadaşım gitti benimde yani ordan biliyorum tam bı bilgim yok yalan olmasın ama öyle demişti
Churcill Ftmgln aa ben de ona gidiyodum ama son bi kaç seferdir gitmemiştim doğumu orda yaparım diye düşünüyodum. Çanakkalede pınar hanım a da gidiyorum memnunum
esraa1717 kubraselcuk merhaba bende ezcan hanımı gitmek istiyordum ama Biga da yapıyormuş diye istemedim siz nasıl yaptınız