ElaytA Elfelf0 benim oğlumun da oyleydi. Hemşireler doğduğunda dalga bile geçti devlette. Meğer yapışık ve darmis hemen sünnet olması gerekiyormuş. Biseybolmaz kotu düşünmeyin sünnetten sonra düzeldi bizim. Öyledir eminim sizin de
sulekzl 000 İki gün önce 20+2 Haftamda öncesi hic göstermedi hep kapattı 
itsferu Elfelf0 o durum zamanla değişebilir, doğduktan sonra mesela. Hem ne biliyoruz bu ultrasonların kalitesini? Belki doktor tam doktor değildir 🤭😁 Üzülmeyin, bebeğiniz hisseder o da strese girmesin. Önemli olan sağlığı ve sizin sağlığınız 🤍
Nerfemm Elfelf0 yaaa Allahın sevdiği kulu olarak dünyaya gelecek desene benim kardeşim oyleydi cocukken hatırlıyorum annemler dogustan sünnetli diyolardi peygamber sünnetiymis. Sakın kafana takma hep güzel düşün güzel olsun. Peygamberimizin sünnetiyle doğacak ne güzel ne sansli bebek
Balbebek012 Elfelf0 benim ablamın oğlu da doğuştan sünnetli ama ona en baştan beri erkek dediler. Siz de üzülmeyin en hayırlısı buymuş demek ki 🌸 ilk bebeğim de oğlan dediler 13.hafyada kız dediler değişti kız oldu biz bir hafta erkek diye sevdik sonra şok yaşadık anlıyorum sizi daha doğuma 10 hafta var alışursınuz 🙃
sulekzl Elfelf0 evet biz kız diye bekledik doktor öyle konuştu kesin dememişti tabi detaylıda net oldu
Sezenaksukarademir Elfelf0 bizimse 21 haftada belli oldu detaylıda o zaman kadar hep %90 kız dedi doktorlar. Pipide hafif yamukluk var o yüzden gözden kaçırmışız dediler bizim oğlanında sünnetli doğma olasılığı yüksekmiş o yüzden dert etme sağlıklı doğarlar inşallah
Aspenya44 Elfelf0 canım vardır herşeyde bir hayır öyle düşün . Kaçıncı çocuğun bu kızın var.mi? Bende çok erkek olsun istedim ama olmadı demekki hayırlısı buymuş dedim ama senin postu okuyunca içime bı heyecan girdi bana da dua edermisin inşallah benimde doğumda böyle bir yanılma olur . İns doktor yanilmistir . Hep hayırlısı iicn dua ettim ama kalbim hep erkketen yana
Elfelf0 Aspenya44 ins rabbim gönlüne göre verir . Bı oğlum var bunudq kız diye heves etmiştik tabiki önemli olan sağlıklı olmaları 🤲
Aspenya44 Elfelf0 tabi aynen bende dualarimda önce sağlıklı sonra hayırlı olmasını diledim hep. Kucağıma alana kadar herşey biliyorum ama insan istiyo işte sizinde gönlünüze göre versin rabbim
batununannesi__ Adyokisimsiz Kızı olan erkek istiyor erkek olan kızı istiyor demi benimde ilk çocuğum erkek ikinciyi kız beklerken erkek olduğunu öğrendik sağlıklı olsunda en önemlisi o