Elfelf0 Evet kızlar dün post açmıştım kızım değil oğlum oluyor diye . Bugün özele gittim erkek mis net. Ama pipisi biraz ufak kalmış hem cinsiyet şoku hem üzüntü yaşıyorum bugüne kadar ki biliyorduk hazırlık yaptık. Tamam önemli olan sağlıklı olması ama pipi ufaklığı neden olurki 😒😔
Adyokisimsiz Elfelf0 senin üzüldüğüne ben şuan keşke diyorum mesela ama sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil 3. Kızım yolda :)
YaseminBatrk Elfelf0 gömük pipi diyorlar diğer adıyla. Benimde oğlumda gorememisti pipisi küçük demişti. Genetik olabiliyor korkma bir şey yoktur.
femme Elfelf0 şaşırdım 30 haftaya kadar olan cinsiyet yapılması ilk defa duydum 😧 assagida okudum ama genelde detyali aslinda tam net oluyor. Nasip böyleymiş sağlığı yerinde olsun da . Sağlıkla kavuşun önemli olan o ☺
ZeynePerolLl Ay çok tatli tam ısırmalık varya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin aldığın herseyi giydir bence hiç üzülme
Elfelf0 ZeynePerolLl sorun kıyafet değil artık cinsiyeti dün öğrendik bugün özelde netleşti onu kabullendim ama pipi durumu üzdü beni 😒
Elfelf0 Adyokisimsiz hayırlısı böyleymiş diyorum rabbim herkese hayırlısını versin . Bizim içinde boylesi nasipmjs 🤷😊
batununannesi__ Adyokisimsiz Kızı olan erkek istiyor erkek olan kızı istiyor demi benimde ilk çocuğum erkek ikinciyi kız beklerken erkek olduğunu öğrendik sağlıklı olsunda en önemlisi o
Asel1211 Elfelf0 canım benim kardeşimin de öyleymiş doğum da erkek olduğu anlaşıldı organı küçük diye sünnet olunca düzeliyor normal kötü birsey değil yani
itsferu Elfelf0 o durum zamanla değişebilir, doğduktan sonra mesela. Hem ne biliyoruz bu ultrasonların kalitesini? Belki doktor tam doktor değildir 🤭😁 Üzülmeyin, bebeğiniz hisseder o da strese girmesin. Önemli olan sağlığı ve sizin sağlığınız 🤍
Elfelf0 Elif_p doğuştan sünnetli olma durumu varmış sorun yok dedi ama emin olamadım .bugüne kadar kız diye sevdik acaba etkileşimi diye neler düşünmeye başladım 😔
Elif_p Elfelf0 yok canım öyle düşünme sonucta daha doğmamıştı ona kız muamelesi yapmadınız üzülme bir arkadısımın oglunun da kücüktü 5.ayda öğrenmişlerdi şimdi sorunu yok cocugun maşallah canını sıkma
guzelanne01_ Elfelf0 benim arkadaşımın oğlusa doğuştan sünnetliydi sanırsam seninde aynı olmuş ama onda yanılma olmadı doktor direk bildi pipisi küçük doğuştan sünnetli olabilir demişti doğduğundada baktırdılar doğruymuş
bastet Elfelf0 üzülme bacım ben de detaylı ultrasona kadar kızım diye sevdim oğlumu, umarım kazınmamıştır beyinlerine🥲😅
Nerfemm Elfelf0 yaaa Allahın sevdiği kulu olarak dünyaya gelecek desene benim kardeşim oyleydi cocukken hatırlıyorum annemler dogustan sünnetli diyolardi peygamber sünnetiymis. Sakın kafana takma hep güzel düşün güzel olsun. Peygamberimizin sünnetiyle doğacak ne güzel ne sansli bebek
Hlycsr91 Elfelf0 çok geçmiş olsun adınıza çok üzüldüm :(( inş ilerisi için bir sorun teşkil etmiyordur sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
sulekzl Elfelf0 önemlisi sağlığı cinsiyet önemsiz bizde düne kadar kız diye biliyorduk detaylıda direk pipisini gösterdi 😂 sağlıkları yerinde olsunda 😊
Yldzhra Benim kardeşimi doğana kadar kız diye biliyorduk doğum anında öğrenmiş annem nasıl bir şok düşün 😂
Cnsadl Benim kuzenin doğuma kız diye girdi erkek doğurdu üzülme olabiliyor böyle şeyler sen en azından doğumda öğrenmemişsin🫶
Seyma2255 Elfelf0 bana çok enterasan geliyor kız deyip sonradan yok erkek demeleri sonuçta o pipiyi nasıl görünüyorlar ki bacakları açıkken