4bebeannesi Sanie seninle gunumuz ayni ama doktor bana dediki senin 4.oldugu için aniden bebek aşagiya inip acilman olabilir. İlklerde onceden onceden sinyal verir demekki, guzel dogumun olur inşallahh🐣
4bebeannesi Ilk-gebeligim hangi ulkedesin canim bende fransadayimda, son randevuda bakiyorlar açilma baslamis mi diyee sali gunu kontrolum bakalim. Gupguzel dogumun olur insallahhh🐣
Ilk-gebeligim 4bebeannesi Amin cümlemizin inşaAllah 🥰 bende Fransadayım son randevum salı günüydü artık zorunlu olmadıkça bakmıyoruz dedi doğumu tetiklediği için
4bebeannesi YaseminBatrk ayy hadi bakalim üçünçuler cokkk kolay oluyor insallah hic meraklanma 🐣 hemencecik dogurursun sağlikla kolaylikla☺ cinsiyetleri ne digerleri kac yasindalar
YaseminBatrk 4bebeannesi ayyyhadi inşallah kolaycana hızlı sağlıklı olsun tırsıyorum ya Kızım 40+2 doğdu 5.5 yaşıbdq Oğlum 39+4 doğdu 27 aylık Şimdi de oğlum olacak naispse 38+5 günlüğüz
4bebeannesi yeni_anneadayi ay yok ya hic alakası yok benim oglanlar daha erken geldi… suyunda sızıntı mı var aceba neden azalmişki benimde hep akıntı zannediyorum ama bu kadar olmasi bilemedim yani hareketleri nasil peki, guzel kolay dogumun olur insallahhh🤭🐣
yeni_anneadayi 4bebeannesi baya akıntım geliyor galiba arada sızıntı oluyor çok su da içiyorum ama son zamanlar artık normal dedi doktor hareketleri sanki hiç suyu azalmamış gibi anamı ağlatıyor vurmaktan😂
4bebeannesi 79Zehra benimde çok baskı hissediyorum… digerlerinin cinsiyeti ne ve kac yasindalarr? Saglikla al kucagina inşallah🤭🐣 herbiri ayri bir heyecan
4bebeannesi 79Zehra benimde iki oglan bir kiz şimdide kizim olacak insallah en buyugum orta okulda ama sen buyutmussun maşallah🤭
4bebeannesi Ilk-gebeligim yaaa bende umudumu ona bağlamıştım yahu cunku kizimda baktigi gun başlamisti dogumum.. keşke baksalar yaa🙄🙄
Ilk-gebeligim 4bebeannesi doktordan doktorada fark ediyor canım kuzenimim doktoru bakmış belki senin doktorda bakar bazılarıda soruyormuş istiyormusunuz diye bakılmasını
4bebeannesi YaseminBatrk Allah bağışlasınnn gerçekten hic tırsma yani🤭 ben 3.de hastaneye vardım 9cm olmuşuz bile 1saat sonra dogdu hemencecik😁 seninkide oyle olur insallah
YaseminBatrk 4bebeannesi ayyy gerçekten mi. Maşallah evde 9 cm olana kadar nasıl dayandiniz sanciniz çok olmadı mı Diğer 2 bebeğiniz nasıl dogdu