Arkadaşlar 10+2 haftalık hamileyim. Sağlık ocağı kan almıştı. Sonuçlarda crp yani kandaki enfeksiyon 14 çıkmış. Normal değeri 0-5 olması lazımmış. Bu durumu hamileyken yaşayan var mı aranızda. Geçmesi için doğal yoldan ne yapılabilir. Doktorum antibiyotik veremem ilk aylar dedi. Bol su iç dedi sadece. Enfeksiyonun bebeğe zararı olur mu. İnanın kafama takıldı bu durumu yaşayıp atlatan anne adayları bilgilerinize ihtiyacım var
Hamilelikte crp (enfeksiyon) yüksekliği yaşayanlar
Emire01 benimde 9,49 çıkmış bugün göstereceğim bakalım ne diyecekler
Zeynepozcan ay canım ya hamilelerde genelde oluyormuş. Ama ben doktorumu aradım antibiyotik veremem dedi. Su iç dedi. Sana ne diyecek bakalım. Bana da Bilgi verebilir misin. Kaç haftalık gebesin bu arada
Emire01 dut kürü diyorlar enfeksiyon için iyiymiş ama ilk aylar yapılıyor mu bilmiyorum bir internetten arastir istersen
Emire01 26+2, çok geçmiş olsun size de
Yani burada enfeksiyon problemi yaşayan arkadaşların doktorları enfeksiyon antibiyotikten daha çok zarar verir bebeğe diyorlarmış
Zeynepozcan sizede geçmiş olsun. Ama ciddi bişey olsa doktorum antibiyotik başlardı diye düşünüyorum bende. Daha bebek çok küçük diye başlamamış da olabilir. Doğal yollardan bakıyorum bende araştırıyorum bebeğe zararı olmadan.insallah bir sonuca ulaşırız
myangelson çok sağolun ayenn araştırayım ben bi. Gebelerde zararı olur mu diye
Emire01 bol suyu ihmal etme doktorun dediği gibi 🌷
myangelson aynen içiyorum zaten havalar sıcak diye sürekli. Acaba içine limon sıksam bir kaç damla iyi olur mu. Bebeğe zararı olmaz galiba limonun
Emire01 olmaz diye düşünüyorum ama tansiyonunu düşürebilir belki limonlu su tabi birkaç damladan birşey olmaz herhalde bilemedim 😅🤷🏻♀️
bnm 20ydi birde ishal kusma vardı antibiyotk vermediler c vitamini serum taktılar hep
myangelson ay valla bende bilemedim şimdi bak. Neyse sadece su içeyim en iyisi.
Emire01 aynen doktoruna sorarsın olmazsa
Emire01 Zeynepozcan
Benim 10 çıkmıştı doktorum iki gün arayla tekrar bakalım yükseliyorsa yatış yaparız ilaç verilmesi lazım dedi. Bugün ikinci kez kan vermeye gittim aynı doktor yoktu diğerleri o kadar riskli görmedi yükselmişse gelirsin dediler. Sonuç da yeni çıktı 11e yükselmiş pazartesiyi mi beklesem ne yapsam bilemedim
Ben 9 haftalikken düşük tehlikem vardi kanamam olmuştu ayni zamanda o an enfeksiyonum vardi antibiyotik kullaniyodum suan 17 hafta olduk nasıl vermezler antibiyotik 14 deger yüksek bi deger yani ben hep 9 cikiyor değerim beni fena sallıyo mide bulantisi kusmasi
Emire01 korkutmak istemem sizi ama 14 haftalık hamileliğimde crp 34 dü ve bebeğimi kaybettim serum yada iğne daha etkili olabilir ama ben hamile kalmadan öncede enfeksiyon problemim hep vardı her bünyede bir olmaz tabi