LionsMom rabiaozcans Durubebegim Nerden anlıyorsunuz ya eşim aşağıda ki çıkıntıya pipi diyip duruyo siz nerden anladınız 😊
rabiaozcans LionsMom kemik yapısından yola çıkarak tahminde bulunuyorum ben, çok bildiğimden değil. sizinkini kıza benzettim. o çıkıntınında erkek anlamına geldiğini hç sanmıyorum🥳 o kadar uzun ve ip gibi olmaz heralde😂😂
LionsMom rabiaozcans evet mantıklı bende değil diyorum ama eşimi ikna edemiyorum bana da kemik yapısı kiz gibi geldi teşekkür ederim 😊
Dilan_ylmz rabiaozcans ben hiç bişeye benzetemiyorum ya nasıl böyle bana da söyler misiniz bende anliyim 😃bakiy bakıyom cocugu bişeye benzetemiyom
Dilan_ylmz Ve çevremdeki herkes kız hissediyoruz diyolar ilk erkek diyen sizsiniz hani bende artık etkilenmiş gibi hiç erkek düşünmüyorum sanki kıza yöneliyorum hep
rabiaozcans Dilan_ylmz ayy benim çevrem hep erkek hissediyor, eşim ve ben kız istiyorduk. ama şuan boşverdim. sağlıklı olsun yeter🥹💖
Bsrakln rabiaozcans ayy, inşallah doktor da 11+3ken kıza benzetti bi baska doktorda 12+3ken kıza benzetti tam net öğrenmek için bayramdan sonra gidicem ama cok merak ediyorum tabiki 🥰
Fatmabens rabiaozcans teşekkür ederim doktor da benzetti de net bir şey için 16 da gel dedi 14+1 im sabırsızım biraz, ☺️
biryildiz42 rabiaozcans yaaa doktor da öyle söyledi 😂😂😂😂😂 bakalım şuan 18 haftalık olacağım dün göstermedi kendini