crazymommy rabiaozcans Aşırıııı net bakalımm tahmin edebilecek misinizzz salı öğrencem İnşallah gösterirse 🥰🥰🥰 https://www.hizliresim.com/ovkmra0
rabiaozcans crazymommy ben kız diyorum:) erkeğede yakın aslında ama sanırım ultrason 10-11 haftalık çok net anlayamadım😅 sizde mi öyle düşünüyorsunuz
rabiaozcans Gzdde hanımefendiciğim bende o günlerden geliyorum sizi çok iyi anlıyorum😅 3 haftalıkken öğrendim zaman geçmek bilmedi. e madem atın bende keseden nasıl bakılıyormuş bi bakıyım sallarız bir şeyler😍
rabiaozcans kubraacarr oha şoka girdim siz ciddi misinizzzzz 🫣🫣 ALLAHIM DÜŞMANIMA VERME hahahaha o neymiş öyle yavv nasıl meraktan çatlamadınız
kubraacarr rabiaozcans 3. Gebelik cok meraklıydım her gıttıgımde ha bu sefer dıye dıye kaldı oyle 😂ıkı kızım var bakalım artık heves kalmadı
LionsMom rabiaozcans Durubebegim Nerden anlıyorsunuz ya eşim aşağıda ki çıkıntıya pipi diyip duruyo siz nerden anladınız 😊
Bskrts 20.haftamdayım hala cinsiyet belli değil diyolar Banada bakabilir mısınız 18 haftalıktı burada