Prensannesi72 rabiaozcans evet renkli ultrason da göstermedi yüzünü sırtını dönmüştü 😃😃 anne ağzının kenarına kurban olsun 😍🥰 ayva çok yedim ayvanın çukuruna parmagımı basıp yanagıma koydum hep dua ettim hep istedim yanagı gamzeli olsun diye inşallah gamzesi olur ☺☺
rabiaozcans Prensannesi72 vallahi hurafe mi bilmiyorum ama kuzenimin aşırı yakışıklı gamzeli bir oğlu var o da ayva yedim hep diyordu😂 gönlünüzce olsun tekrar, sevgiler💖
Aselim24102022 rabiaozcans bn çok net fotoğraf olduğu zaman doğru biliyorum cnm net olmayınca yanıldıklarım oluyor nub teorisi denen bişey var ona göre bakıyorum ve kafa yapısına kızların kafa yapısı daha yuvarlak erkeklerin kemikli oluyor 🥰 rabbim hepimize sağlıklı bebisler versin ❤️
rabiaozcans Durubebegim sizi etiketleyip yorum paylaştım, müsait olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim💖
rabiaozcans Meringo maalesef ya🫣 ben en başından beri erkek hissediyorum ama ultrasonda çıkıntısını gördük, yukarı doğdu değildi bu yüzden acaba kız olabilir mi diyoruz😂 sizinde belli değil sanırım
Durubebegim Durubebegim rabiaozcans baktım canım🤣 benimki bilimsek biley değil tamamen yüz ve kafa şekliyle uyduruyorum 🤣🤣
Meringo rabiaozcans yo değil henüz haftaya söylerim dedi doktorumuz ama bakalım. Bende bir his de yok öyle şimdilik :)) 2 li tarama sonucunu göstermeye gidicem haftaya o zaman tekrar bakarız belki