rabiaozcans Durubebegim sizi etiketleyip yorum paylaştım, müsait olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim💖
rabiaozcans Prensannesi72 merhaba mutluresim.com sitesine giriyorsunuz, fotoğrafı galerinizden seçip siteye yüklüyorsunuz. yükleme tamamlandığında size bir link veriyor site. onu kopyalayıp burada yoruma yapıştırıyorsunuz. yorumu paylaştıktan sonra yükleniyor💖😍
rabiaozcans Durubebegim işte burada💖 var mı tahminin😅 çıkıntısı var ama yukarı doğru değil o yüzden kıza dönüşebilir mi acaba hahaha
rabiaozcans mevraca arkasını dönmüş bebek sanırım ya baktım baktım uzunca, benimde içimden kız demek geldi🥳
rabiaozcans Durubebegim ayak yada bacak olabilir bence ya açıdan dolayı öyle duruyordur😅 ben kıza benzettim
Prensannesi72 Prensannesi72 sence yanağında gamzesi mi var bir arkadaş öyle söyledi de çok merak ediyorum ☺☺
rabiaozcans Prensannesi72 evet orada bir çukur var ama ağzının kenarıda olabilir, gamzenin 2d ultrasonda bu denli görüneceğini pek mantığım almadı benim. ama eğer öyle istiyorsanız öyle olur inşallahhhh🥳😍😍
Prensannesi72 rabiaozcans evet renkli ultrason da göstermedi yüzünü sırtını dönmüştü 😃😃 anne ağzının kenarına kurban olsun 😍🥰 ayva çok yedim ayvanın çukuruna parmagımı basıp yanagıma koydum hep dua ettim hep istedim yanagı gamzeli olsun diye inşallah gamzesi olur ☺☺