1 cm açıldıktan sonra ne zaman doğum olur sizce
1 cm açılma
Nursari234 2 gün sonra bence ama yapıya göre değişir 2 günde 5cm olmuştu benim
Dunyevi hadi ya evdeyken mi açılmıştı o kadar bilmiyorum da ilk doğumum cünkü
Nursari234 bende dün muayene oldum 1cm açıklık var bir haftaya doğurursun demişti nişanın gelirse 2 güne de olabilir dedi. Bugün nişan geldi bakalım bekliyorum sancıları
Nursari234 2 cm benimde
Nursari234 37 de 1 cmdi 38+6da 8,5 cmle hastaneye gittim
Nursari234 evet benimde ilk doğumum oldu kendini belli ediyordu sancı ama bilemedim sabredilmeyecek gibi değildi ilk 5 santim çok ağrılı olmuyor en ağrılı kısım 7den sonra dayanılmaz hal alıyor sonrada bebek geliyor tam diyosunuzki öldüm daha sürğnücem o an geliyor bitiyor Allahım kolay doğumlar nasip etsin ama emin olun bi an geliyor saati vakti bitiyor oh be diyorsunuz ben doğurdum diyorsunuz ben çok korkuyordum korkmayın endişelenmeyin bol bol o an dua okuyun
10 gündür 2.5 cm açıklıkla duruyorum 39+3 um hala tık yok yıldım tükendim artık 😒
Snmhsn ilk gebelik mi
Nursari234 hayır 2. Gebeligim
beyzzsenturkk merhaba araştırma yaparken denk geldim mesajınıza 8,5 olana kadar evde mi çektiniz sancınızı acaba
yenianne57 evde sancı cekmedim ben anlayana kadar evde 1 saat geçirmiştik hazırlandık vs derken 1 saat sürdü öyle gittik hastaneye ben uyuyorken açılmam ilerlemiş hiç fsrketmemiştim