cgdm-trzi Tugbazdmr amin inşallah sizde 🌸aynen öyle sakin bi doktor eli de iyidir 😊 ilk doğumumu da onda yapmıştım
Tugbazdmr cgdm-trzi aa sezaryen mi normal mi yaptınız ben 25. Haftamda kontrole gittiğimde bebek makat geliş dönmeyebilir sezaryen olur demişti kafam karışmıştı. Daha çok erken değil mi sezaryen demek için
cgdm-trzi Tugbazdmr ben sezaryen olmuştum bunda da sezaryen olacak. Erken söylemiş benim 38 haftalıkken belli olmuştu çünkü. İstediğiniz şekilde doğum yaparsınız inşallah 😊
Yeniannebulutlu Ssmnz doğumu nerde yaotıryor Hüseyin bey acaba. Bu konuda bılgı veırrsenız sevınorım. Bı de palet mı yıksa aylık ucret mı ıfuyprsunuz her muyanede yani
Ssmnz Yeniannebulutlu daha paket almadık kalp atışını duymadik ama paket veriyor a life ta yaptırıyor
menesse Yeniannebulutlu ben de Hüseyin hocaya takipliyim. Alife hastanesinde doğum yaptırıyor. Hüseyin hoca biraz sezeryan yanlısı gibi bir izlenim yarattı bende ama bilemiyorum.
Lafayette serifeeyld 16bin lira hocaya verdik ,doğum güven hastanesinde olcak,sanirim 5 yada 6bin civarı hastaneye odeme yapcaz. Doğumun normal yada sezeryan olmasına göre değişecek
Lafayette serifeeyld 16bin lira hocaya veedik, hastaneye 5 6 7bin lira vercez normap yada sezaryan olmasina gore degiscek,30hazirandan sonra hastane fiyati degiscek denildi o yuzden net bilmiyorum.
Minigininannesi Gizmoo gazi üniversitesi Erhan Demirdağ çok memnunum doktorumdan çok bilgili. Benim bazı hastalıklarım var o doktora gidene kadar hiç iyi olamamıştır hamilelikte öyle güzel ayarladı ki basit bir ilaçla suan çok iyiyim
kaganinannesi_ Minigininannesi Benim de doğumumu Erhan hoca yapacak 8 eylülde. Baş çevresi ve kilo sebebiyle sezaryen dendi ama endişeliyim. Hocaya normal olmaz mı dedim riskli ve komplikasyona açık dedi sizin nasıl olmuştu? Ben hocaya güveniyorum aslında devlette normal doğum yanlısı oluyorlar genelde. Gerçekten böyle gerekmese olmazdı değil mi? 😞
Minigininannesi Gizmoo ben ilk randevuyu hastaneye gidip almıştım numarası vs de varmış heralde de hiç bilmiyorum. He randevu çıkışı da diğerini alıyorum öyle devam ediyor
GizemBurak Gizmoo a life ebru biber oglu ozelde devlette dersen golbasi uzak degilse d3vlet hastanesinde esmanur sert cakir
Busramomy Gizmoo Sincan koru hastanesi Gülçin hanıma doğum paketi aldım 13.500 1 haziranda aldim zam gelecek diyorlardı 1 defa muayene oldum çok memnun kaldım ❣️
Gizmoo Busramomy Sincan koru baya uygun ama ben Keçiörendeyim çok uzak o yüzden bilemedim teşekkür ederim