MucizemMart Ssmnz evet bence oda iyi bir doktor ben yerini begenmedim yani begenmedm derken 7. Kat icime sinmedi hastane ortami olsun dedim o yuzden hastaneden paket aldim
Lafayette Gizmoo mehmet fırat mutlu hocam var, kendi özel muayenesinde ilgileniyor, doğumu güven hastanesinde yaptırıyor, ben gidiyorum memnunum
Asel-2023 Zeynep_T ne zaman aldınız acaba ben biraz geç kaldım Kadriye hanımı daha önce de duydum bu hafta alicam bende paket
Bsra-korkmaz Gizmoo ortadoğu özlem yanım keçiören medikal park sevgi hanım araştırın şu an sevgi yıldırım alta doktorum çok ilgili
Gizmoo zengooo kesinlikle o yüzden çok iyi araştırma yapmam lazım. Dediğiniz doktorlara bakacağım teşekkür ederim
Bohemia Gizmoo serap durmuşoğlundan cok memnun kalırsınız.Her sn ulasabilirsiniz kendısıne sonuclarınız icin sizi özel arar bildirim yapar.çok samimi ve içten bir doktordur.vm medicalpark hastane olarakda temiz guzeldir dogum paketi 25 bin
Gizmoo Bohemia çok teşekkür ederim aklıma en çok yatan zaten burası. Doktor düşünüyordum sadece iyi oldu