Kediler Şimdi baktım benimki de fasulye şeklindeymiş. Ama bunun cinsiyetle bir alakası yok bence, kız bebek bekliyoruz 🌸 sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah, güzel düşünün güzel olsun
Hnd3535 Fatosyksl hiç endişe etmeyin bende aynı zamanda kalp atısını duyamamışken ciddi kanama yaşadım adet kanaması gibi . Hastaneye gittim proluton depot yapıldı. Progestan zaten kullanıyordum. 1gece hastanede yattım sonra çamur gbi gelemeye başladı yavaş yavaş azalıyor. 1 hft 10 gün devam ediyor. Doktora bende kese bozuk mu yuvaklak degil demiştim usg cihazını tutusuma bağlı dedi bak yuvarlak da gözüküyor dedi hakkatende öyle
Fatosyksl Hnd3535 demek tutuşla da ilgisi var bu durumun, bunu da öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim 🙏 inşallah sende kalp atışını duyar sağlıklı bir gebelik geçirirsin bol şans 🍀
Mzzz Canım benimde tüp bebek ve kese şekli illa yuvarlak olacak diye bir şey yok benimkide yuvarlak değildi 😇🙏 ayrıca tüp bebekte kanamalar genelde oluyor doktorum öyle demişti 6. Haftamda adet kanaması gibi kanamam olmuştu kasiklarim falan ağrıyordu günde 2 iğne vurundum lavoba hariç hiç kalkmadım 10 gün falanda kahverenkli şekilde lekelenmelerim oldu zaten kahverenkli olması eski beklemiş kan demek kırmızı olması taze yeni kan demek ilk 3 ay 2-3 defa böyle kanamalar yaşadım Allah kimseyi evladıyla sınamasın maddi manevi çok yıprandık Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin 🙏
Fatosyksl Mzzz şekli önemli değil önemli olan içindeki diyoruz o zaman ☺️😅 6. Hafta da geçen sene düşüğüm oldu o zaman da kese bayağı büzüşmüştü o yüzden daha dikkat etmeye başladım. Bende yatıyorum canım eczane de çalışıyorum izin aldım bir hafta lekelenme devam ediyor bende de inş bende senin gibi şanslı olurum sağlıkla ilerler 🍀🫶🏻