• Gebelik
  • Plesanta'nın önde olması !!🤔

Kızlar geçen kontörle gittim Plesantam (anterior) olarak gostermiş , yani rahmin ön duvarında yerleşmiş. Bu herhangi bir sıkıntı teşkil etmez fakat bebeğin hareketlerini duymakta güçlük çekebilirsin dedi doktorum. Şuan 22 haftalığim ara ara içten içe kedi patisi gibi pıt pıt atmalarını hissediyorum ama bu sorun olur mu sizce plesantası önde olan varmı??

Yok canım olmaz sürekli zaten yer değiştirecekler içerde 😅☺️

Smyye0303 bende nebiliyim bı an tedirgin oldum bide benim bebeğim baya ağır canlı heralde fazla hareketli deil gibi yani belki kucuktur ondandır ama kordonu ön duvardaymiş da soruyum dedim canim

Deyzi_2000 pozisyonu değişir olur öyle Bebek büyüdükçe onu tepikler zaten😅

Deyzi_2000 hiç sorun olmaz canım benimde ön yerleşimli 26 haftadayım evet diğer arkadaşlara göre daha geç görünüyo dışardan hareketleri ama sıkıntı oluşturucak bir durum yok aşağıya yerleşimli olmasın yeter ben bebeğimi genellikle yukarı kısımdan yada yanlara doğru hissediyorum tek sorun senin için şu olabilir bebeğin yüzünü doğmadan ultrasonda görmen pek mümkün olmuyo çünkü önüne plasenta geldiği için ancak yandan profili gözüküyo yüzünün 😂🥰

Yarennnnn valla canım daha renkli detaylı ultrason bile adam akıllı göremedim bebeğimi oğlumu. Devlet Hastanesi’nde gittiğim ultrasyonda o kadar boz bulanık net olmayan bir görüntü ki hani öteki hastanelerde böyle sorun yoktu çünkü başka hastanelere de gittim net ve parlak gostermi vardi işte ilk gebeliğim bakalım belki ilk gebelikte de geç hissetme olabilir 😀🤲🏽 sağlıklı olsunda

Benimde önde ama hareketleri o kadar hissediyorum ki 36 ya geldik hala azalma yok hareketler de daha fazla hisseder oldum hatta sadece yüzünü göremiyoruz 😅

Benim 22 haftalık bide ilk gebeliğim belki duyulma hissetme hareketler de geç olabilir kötüye de yormak istemem gene ara sıra karnımda kedi patisi gibi hafif hafif tekme var çok hafif ilerleyen süreçlerde ne olur bilmem tabiiki yüzünü görmeyi çok istiyom ya ilerde felan anca yandan gorebilirsek görüyoruz yani öylemi 😀🤔💖

Deyzi_2000 ilerledikçe daha zor görünüyor maalesef yüzlerini plasentaya dayıyorlar yer daraldıkça hiç görüntü vermiyor bazen çok uğraşıyoruz her seferinde 24 ten beri çok az görebildik biz

Deyzi_2000 ayni sorun bendede var canim plesanta onde ve hareketleri cok az hissediyorum doguma kadar surermis benim zaten az kaldi sık takibe aldim kendimi 🤭

Benimde önde bazen çok güçlü hissediyorum bazen çok az hissediyorum 32. Haftamdayım. Doğuma kadar bu şekilde devam edecekmiş🥲