K-1997 mom28_ ben de polikistik över var benim 8. Ayımı deniyorum doktora bu ay yalan söyledim 1.5 sene oldu dedim oyüzden klomen çatlama iğnesinyaptı eşim de teste vermedi hamileysem gerek kalmaz vermesine
mom28_ K-1997 olumlu sanırım yoksa bu degerde cıkmazdı inşallah saglıkla tutunur banada nasip olur regle 6 gün kaldı bekliyorum bende sabırsızım
K-1997 mom28_ inşallah sana da nasip olur canım şimdilik olumlu bakalım değerimin artışları belli değil edincek
Ftma25 Merhaba kızlar bende catlatma ıgnesı vuruldum ayın 3.unde oldum iğneyi şuan 10gun oldu test yapsam pozitif cıkarmı sızce kızlar umutlenmek ıstemıyorum erken yaptırdım pozitif çıktı ama kimyasal gebelık oldu şuan 10.uncu gun yıne aynısı olurmu sızce
Verda9224 Ftma25 Bende 9 eylülde yaptırdım iğneyi 14 gün geçmesini beklicem ama bence siz de bekleyin ve içinizi ferah tutun
Verda9224 Ftma25 Benimde iğnenin 6. günü kasıklarımda ağırlık var sanki bazen belimde ağrıyor hala geçmedi sizde de oldu mu bunlar bide aşırı sinirlilik hali
Verda9224 Ftma25 14 günden sonra kesin sonuç veriyor diyorlar bence bekleyin hatta sabredebilirseniz adetiniz geçsin öyle yapın test ben öyle yapıcam
Ftma25 Evet benımde oldu benım çok ağrım oldu baş agrısı baş dönmesı uyku yaptı bende de iğnenin etkisi 10 gün sürüyor
Ftma25 Tamam benım bugün 14.cu günüm ve şuan hastanedeyim bekliyorum sonuçları inşallah gonlumuzce olur herşey