Sevaldemir Şuan 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğimde bulantı kabus gibiydi bunda olmaz inşallah. Birde çalışıyorum inşallah bulantı kusma yaşamam.
Atlarlayasayan Bu programa göre 7+5 ama doktoruma göre 8+2 yim :) çok fazla midem bulanıyor uykum geliyor ve kalp atışım çok hızlı beni rahatsız ediyor doktora sordum kalbinde bir şey yok dedi :) ama ben neden öyle hissediyorum ya
tugbaozdemirkan41 9+6 haftalık hamileyim. Benim hamileligim hic öyle agır gecmiyo Allah'a şükür 😍 hafif mide bulantilarim oluyo aa dedigim gibi cok hafif. Hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz insallah.
78yenianne Pszge herkes farklı bişi diyor, benim 5. Haftada başladı ve 10. Haftadayım devam ediyor, dua et olmasın, çok zor....
Nalanktl Irmshn valla bulantım var şekerim yüksek tiroit var ne ararsan var 😀 hayırlısı olsun bakalım ama bugün gittim kontrole minik kıpırdanıyordu bile maşallah ❤️
ceco Bizimki 21 Haziran da Doğum diyor ama bakalım hayırlısı Allah’ın izniyle 🙏🏻 Bulantılarım 6ncı haftada başladı kusma ile özellikle sabahları kızlar bol tuzlu salatalık ve kraker yemenizi öneririm kızlar Türk kahvesi de yutabilirsiniz şimdi 11+3 olduk ikili tarama testimiz var haftaya şimdiden bulantılar geçti çok hafif var yavaş yavaş yemek yiyebiliyorum önceden hiç neredeyse giyemezsin şimdi gece bile acıkıyorum
Seymagrgn 10+2 olduk şükür mide bulantım yok az az yiyorum aksam meyve yiyorum sadece bulantım yok.çiğ yada pişmiş şoğan fazlası mide bulantısı cok yapıyor ona dikkat edin🙏
ceco Benim karnım hafif çıktı yemek yiyince şişiyor böyle sabah kalkıyorum inmiş oluyor 11+2 yiz ne zaman çıkacak bu karın 🥺