buseylm Kırklareli Vizeye taşınıyoruz 30 haftalık gebeyim zorunlu sezaryen olucak eğitim araştırma devlet yada özel önerisi olan var mı kızlar
Berkos buseylm Devletteki çoğu doktor iyi şuan Muhammed Kurunç hariç sakın gitmeyin ona diğerleri iyi ben Fulya Hanıma Gidiyorum gayet iyi Ayça ve Vildan için de iyi diyorlar
Edebiyacianne buseylm Kırklareli merkez eğitim araştırmaya gidiyorum Vildan hanima. Daha önce Muhammet beye gittim memnun kalmadım ama Fulya hanımı da çok seven var.
Roro37 buseylm ben de Kırklareli vizede yaşıyordum hamileliğimin ilk 20 haftası orda geçti Lüleburgaz Devlet Hastanesinde ismet beye gidiyordum çok memnundum
Edebiyacianne Berkos Valla doğrudur kim gitse memnun kalmadı. Eralp hoca iyiymiş ama bı kez sonuç göstermiştim ilgiliydi
Berkos Edebiyacianne evet bende onu duydum ben henüz 15 haftalığım onu da bi deneyebilirim aslında ☺️
Berkos Edebiyacianne ben hem özele hem devlete gidiyorum özel lüleburgaz derman hastanesi Mustafa Yıldız devlet Fulya oğuz türkyılmaz
Melissatutar buseylm merhaba bende vize de yasiyorum 20. Haftamdayim bugune kadar ozele gittim.Bu ay kirklareli devlette dönecegim. Ilk dogumum da 2021 senesinde orda olmustu orta derece bir hastane