Ruya_burcu45 Gulsum2308 yarın son kontrol. Salı yada çarşamba için gün verecek. Ikizlerime kavuşmama çok az kaldı. Insallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🙏
Haticezk Gulsum2308 geçmiş olsun canım üzülme ama gelecekleri yoksa ne yaparsak yapalım gelmiyorlar zaten 😅
Gln0110 Sibelbayram benim de erkek, ilk bebeğim. Ama hiç sancım ağrım yok daha. Dün nst ye girdik bi şey yoktu daha 😅 benimki 40 i bekleyecek gibi bu gidişle
Gln0110 Hudaaa_dgn bizim de an itibariyle 28 kaldı, neden öyle dediniz sancınız mı oluyor :) bende henüz olağanüstü bi durum yok da 🤷🏼♀️
Mine16 Gulsum2308 Uygulamaya göre 21 gün 37+1 deyiz umarım 38 de doğururum 😬 artık çok zorlanıyorum herşeyde ve hemen kavuşmak istiyorum sanki 9 aydan daha uzun suredir hamile gibi hissediyorum 🤣
Sibelbayram Gln0110 benim üçüncü hamileliğim 😂36.haftadayiz iri bebek olduğu için iki hafta önden gidiyor ben nstye girmedim daha ama ağrılarım oluyor önümüzdeki hafta gidicem kontrole
Hudaaa_dgn Gln0110 ara ara sancilarim oluyor ama yalancı sancılar benim şuan 2.gebeligim ilk kızımda da erken doğum olmuştu 37+3de dogmustu bide çok haraketliyim gün içinde hiç dinlenmeye fırsatım olmuyor ondan dolayı bununda erken olcagini zannediyorum 😁
Gln0110 Hudaaa_dgn hmm bu neye göre oluyor anlamadım zamanları var heralde :) Hayırlı sağlıklı doğumlar 👼🏻
Ebrarkomut https://t.me/+xdfRCbBr1-xmMzg0 Haziran anneleri yardımlaşmak için bilgi alışverişi için telegram grubuna katılmak ister misiniz?🥰