- Düzenlendi
Son 11 ama geçmek bilmiyor artık gelsin istiyorum 🙈 sizlerin kaç günü kaldı kızlar
Bir de hemoroid problemi yaşıyorum aynı durumu yaşayanlar ve önerisi olanlar var mı😓
Son 11 ama geçmek bilmiyor artık gelsin istiyorum 🙈 sizlerin kaç günü kaldı kızlar
Bir de hemoroid problemi yaşıyorum aynı durumu yaşayanlar ve önerisi olanlar var mı😓
Gulsum2308 son 14 😅😅
Hilalttk16 var mı hiç sancı ya da belirti falan ☺️
8 🥰
70 günüm var ama sezeryan olduğu için daha erken de olabilir Ağustos ilk haftasi dedi Dr um
Mrvctn sizin de çok az kalmış var mı doğum belirtileriniz 🥰
Son 6 🥰🎉
bugün 1 cm açıklık çıktı ama pazartesi tekrar gidicem bakalim
Gulsum2308 son 29 kaldı sancılarım oluyor arada diğer ağrilarimi söylemiyorum bile
Nursena0378 ay hadi bir avazda doğuralım inşallah 😊
Gulsum2308 amin İnşAllah 🤲
Zeliha63 hayırlısıyla kucağınıza alsın inşallah, son zamanlar zor oluyo ağırlaştıkça
Sibelbayram evet ağırlaştıkça son zamanlar ağrılar da artıyor, bende artık doğsun istiyorum valla
0 gun kaldi ama yok 😂
Gulsum2308 5 kaldı ama tık yok 🤭
18 gün var ama yarın doğuma aliniyorum erken doğum kolestaz yüzünden inşallah sağlıkla gelirim bebeğim 😇🩷
Gulsum2308 uygulamaya göre sooon 21 gün kaldı 🥲🥲 nasipse normal doğum olacak o yüzden minik kızım bakalım ne zaman gelmek isteyecek 🧚🏻♀️
Gulsum2308 Amin aynen öyle inşaAllah hepimiz alırız sağ salim 🌺
Gulsum2308 benimde son 9 sağlıkla hayırlı vakitte gelsinler inşallah ama insan artık dayanamıyor gerçekten 😄
Son 13 nst sancılarım çıktı ama bakalım ne zaman olacak 🥰
Gulsum2308 son 13 🥰